Лайм

Відчула себе королевою: українка Анастасія Феєр прокоментувала поразку на конкурсі "Міс Земля-2023"

Дівчина озвучила деякі думки у своєму блозі

Днями стало відоме ім'я переможниці конкурсу краси "Міс Земля-2023" - корону отримала 18-річна Дріта Зірі з Албанії. Представниця України Анастасія Феєр, на жаль, не потрапила до топ-20. Про свою участь у заході уродженка Закарпаття пізніше висловилася у соцмережах.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram 21-річна дівчина подякувала усім, хто її підтримував, а також зауважила, що хоч і не здобула омріяну перемогу, однак це лише початок її шляху. У пості вона наголосила, що головними своїми завданнями вбачає нагадування світу про війну в Україні та висвітлення екологічних проблем.

Читайте також: Мама чотирьох дітей представить Україну на конкурсі "Місіс Світу-2023": хто вона і як виглядає.

Анастасія ФеєрФото: instagram.com/feier_anastasiia

"Дякую всім хто підтримував мене на конкурсі "Міс Земля 2023"! Хоча перемога на цей раз не стала моєю, це лише початок мого шляху. Моя місія – говорити про Україну та екологічні проблеми. Підтримувати нашу країну на шляху до перемоги у війні. Разом ми сила! Перемога за нами! Дякую ЗСУ за важку роботу та можливість жити у нашій найкращій країні. Повертаюся додому сповнена ідей та натхнення до дій", - йдеться у публікації Анастасії.

Наостанок представниця України на конкурсі краси зазначила, що, примірявши створену для фіналу сукню, відчула себе королевою. Тоді вона постала в обтислому вбранні зеленого кольору, яке мало унікальний дизайн по всій довжині, а також вдало підкреслило зону декольте та дозволило оголити плечі. Завершили вечірній образ об'ємно укладене волосся, виразний макіяж і кілька аксесуарів.

Читайте на тему: Побоялися підняти тему війни: Ангеліна Усанова розповіла про ставлення конкурсу "Міс Всесвіт" до України.

Фото: instagram.com/feier_anastasiia

"Моя чудова, незрівнянна сукня для фіналу "Міс Земля" була створена командою неймовірних Emilia.Lovestories! Дякую за цей шедевр! Завдяки вам я відчула себе королевою", - зізналася Феєр.

Фото: instagram.com/feier_anastasiia

Нагадаємо, "Міс Земля" - це щорічний міжнародний конкурс краси, який пропагує екологічну поінформованість, збереження природи та соціальну відповідальність. Разом з "Міс світу", "Міс Всесвіт" та "Міс Інтернешнл" входить до "Великої четвірки" міжнародних конкурсів краси.

Окрім головного титулу Міс Земля, на заході також обрали королев інших стихій. Так, "Міс Земля Повітря-2023" стала 25-річна представниця Філіппін Іллана Марі Адуана, титул "Міс Земля Вода-2023" отримала 26-річна учасниця з В'єтнаму До Тхі Лан Ань, а звання "Міс Земля Вогонь-2023" дісталося Корі Бліо з Таїланду.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита