Лайм

48-річна Наталя Могилевська вперше зізналася, чому не наважилася народити дитину

Співачка торкнулася теми материнства

Наталя Могилевська досить рідко ділиться подробицями особистого життя. Відомо, що співачка двічі була заміжня, зараз щаслива у нових стосунках, але стати матір'ю так і не наважилася.

В інтерв'ю Дмитру Гордону артистка пояснила, чому не народила дитину та відповіла чи сумує з цього приводу. "Я сумую, звісно. І я ще сподіваюся", - відповіла 48-річна Могилевська.

Читайте також: 47-річна співачка Lama вперше зізналася, чому вирішила не народжувати дітей.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Співачка пояснила, що спочатку відкладала материнство через кар'єру, а потім довго була самотньою. Упродовж десяти років Могилевська працювала над собою, і на початку повномасштабної війни зустріла свою людину.

"Чесно, я не наважилася, тому що у мене не було чоловіка. Спочатку я думала лише про кар'єру, а далі в якийсь момент я зрозуміла, що якщо не змінюсь, не стану хорошою дружиною, яка не зациклена на роботі, то до мене не прийде нормальний чоловік. Я думала, що півроку попрацюю, а потім вийду заміж і будуть діти... І 10 років я була самотньою", - розповіла знаменитість.

Читайте також: Зі здоров'ям проблем немає: 43-річна Соломія Вітвіцька відповіла, чому ще не стала матір'ю.

Нагадаємо, у Наталі Могилевської було два офіційних шлюби. Першим чоловіком співачки був бізнесмен Дмитро Чалий, з яким вона прожила лише рік (з 2004 до 2005). Через рік після розлучення артистка вийшла заміж за бізнесмена Єгора Долініна – з ним знаменитість була до 2011 року.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Про нового обранця співачки мало що відомо. Пара познайомилася в перші місяці російського вторгнення і через короткий час почала жити разом. Співачка розповідала, що коханий завжди з нею поряд, навіть під час поїздок у найгарячіші точки.

"Я зустріла людину, яку я дуже кохаю, і ми живемо разом, і він має зброю. Ми бували в таких місцях, що зі мною боялися їздити музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми проїхали всю країну, - розповідала Наталя. - Він їздить зі мною містами, захищає мене, адже ми буваємо навіть там, де "зникли" військові частини - вони знаходяться під землею, а для ворога їх просто не існує. Мені з ним, як у пісні - і смерть не страшна" .

Тим часом Євген Кот і Наталія Татаринцева повідомили, що нарешті стануть батьками.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також