Лайм

Онука Ніни Матвієнко Уляна вразила неймовірною схожістю з покійною співачкою: фото

Дівчина зворушила мережу теплими спогадами

11 жовтня у Національній Філармонії проходить прощання з народною артисткою України Ніною Матвієнко. Нагадаємо, її не стало 8 жовтня, і до свого 76-го дня народження співачка не дожила два дні.

Своїми спогадами про бабусю поділилася старша онучка Матвієнко Уляна. Вона опублікувала в Instagram серію спільних кадрів зі співачкою, а також присвятила їй теплі слова.

Читайте також: Перенесла кілька операцій: колеги Ніни Матвієнко назвали ймовірну причину смерті співачки.

Фото: instagram.com/8.23.88

Зокрема, на одному з фото 25-річна дівчина показала себе та архівний кадр своєї знаменитої бабусі поруч, і це фото продемонструвало, наскільки Ніна Митрофанівна та її онука схожі між собою. Користувачі мережі у коментарях під постом висловили таку ж думку.

Фото: instagram.com/8.23.88

Фото: instagram.com/8.23.88

Фото: instagram.com/8.23.88

Крім того, у пості донька Тоні Матвієнко зазначила, що в її пам'яті бабуся завжди залишиться молодою, життєрадісною та тою людиною, яка не боїться експериментів. Більше того, дівчина написала, що для неї рідна людина "ніколи не була бабусею", а "була Ніною", яка не проти зробити фото в туалеті, не проти бути собою і не проти відстояти свою думку.

Фото: instagram.com/8.23.88

"Залікуй і залюби. Завжди не проти селфі в туалеті, завжди не проти нових експериментів, завжди не проти бути собою, завжди не проти взнати нове, завжди не проти розповісти чи довести, завжди не проти навчити чи повчити. Завжди бути собою і не зраджувати своєму! - Ніна Матвієнко Митрофанівна (навіть Т9 виправив похибку, крізь сльози, в прізвищі)", - йдеться у публікації.

Читайте на тему: Душа нації, голос епохи: зірки вшановують пам'ять Ніни Матвієнко після звістки про її смерть.

"Хто знав – вона ніколи не була бабусею, вона була Ніною і, всупереч всім, вона лишиться Ніною для мене. Не бабусею: молодою, жвавою, веселою, впертою, котра зламала мені руку, котра готувала мені сирники з родзинками, котра заливала мої квіти в кімнаті, котра прала білі речі з чорним і не признавала, котра поливала щоранку двір і протирала підлогу вдома, котра сварилась за брудний посуд, хоч він був помитий зі вчора, котра любила всупереч всім викрутасам і впертості моїх. І ми любимо. Сумуємо дуже", - також додала Уляна Матвієнко.

Фото: instagram.com/8.23.88

Нагадаємо, Уляну Тоня Матвієнко народила у 17 років. Завагітніла вона у 16 від на той момент свого обранця, якому було 23 роки. Про вагітність Антоніна розповіла зірковій мамі через два місяці після підтвердження цієї новини. Ніна Митрофанівна позитивно сприйняла цю ситуацію та підтримала свою доньку. За батька Уляни Тоня вийшла заміж, проте через 10 років спільного подружнього життя закохані розійшлися. Наразі вона у шлюбі з Арсеном Мірзояном. Разом пара виховує молодшу доньку Ніну.

Тоня Матвієнко з маленькою УляноюФото: instagram.com/tonya_matvienko

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення-2024" - головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України