Лайм

Кожному була рада: Тоня Матвієнко прокоментувала появу скандальних "Кроликів" на похороні матері

Артистка озвучила свою думку з цього приводу

Співачка Тоня Матвієнко висловилася про появу скандальних гумористів "Кроликів" Мойсеєнка та Данильця на похороні своєї матері Ніни Матвієнко. Нагадаємо, прощання з українською виконавицею відбулося 11 жовтня в будівлі Національної філармонії у Києві.

На відміну від свого чоловіка Арсена Мірзояна, який не був радий появі цих чоловіків, Матвієнко озвучила протилежну думку. Зокрема, у шоу "33 запитання" вона сказала, що вона була рада бачити усіх, хто пройшов шанувати пам'ять її легендарної мами.

Читайте також: 40 днів після смерті Ніни Матвієнко: донька співачки вшанувала її пам'ять зворушливим відео.

Фото: скриншот youtube.com/@SlavaDomin

"Немає такої заборони в тому, щоб прийти і попрощатися з моєю мамою. Я в цей момент про це не думала. Я кожному була рада, хто її вшанував", - прокоментувала цю ситуацію артистка. "Я пам'ятаю, що мій чоловік почав дуже сильно нервувати, і я не могла зрозуміти, що відбувається", - висловилася вона про реакцію свого обранця.

Арсен Мірзоян, побачивши скандальних гумористів, хотів вивести їх із зали, проте все ж не став цього робити. "Я не знаю, хто їх запросив. Ми не запрошували нікого. Там стояв мій знайомий, і я кажу: "Макс, давай їх прибирати". Мене почали зупиняти: "Арсен, не роби цього, не вистачало ще тут скандалу". Хоча хотів їх вивести, але потім відійшов", - коментував появу Мойсеєнка та Данильця він.

Як відомо, учасники комедійного дуету "Кролики" за майже два роки повномасштабного вторгнення відкрито так і не засудили російську агресію в Україні, а раніше демонстрували прихильне ставлення до кровопролитного кремлівського режиму. Також вони відзначилися скандальними заявами про "братні народи" та заявляли, що "зазнають цькувань в Україні". За їх словами, на концерти глядачі приходили "з коктейлями Молотова". Окрім того, раніше чоловіки висловлювали своє розчарування у президенті України Володимирі Зеленському:

"Він завжди виступав за щастя та радість, критикував нелюбих політиків. Коли це все трапилося, було боляче. Не тільки для нас, як для артистів, а для всього народу".

Читайте на тему: Був класним другом: подруга Сергія Сивохо розповіла, як він допомагав Ніні Матвієнко перед смертю.

комедійний дует "Кролики"Фото: instagram.com/vdanmos

Однак навіть така позиція - відкрита підтримка російського вторгнення в Україну - не завадила чоловікам з’явитися на прощанні з легендою України. Поява "Кроликів" на похороні Ніни Матвієнко потім ще активно обговорювалася у мережі.

Нагадаємо, Володимир Мойсеєнко за національністю є росіянином, але у дитинстві разом із сім'єю перебрався жити до Києва. Володимир Данилець є уродженцем України: він народився в селі Дмитрівка, що на Чернігівщині, у сім'ї сільських інтелігентів. До слова, обидва коміки досі мають звання народних артистів України, хоча і внесені до бази "Миротворець" за сприяння російській пропаганді.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня