Лайм

Точно знала плани Путіна: колишній чоловік Сніжани Єгорової згадав її слова напередодні вторгнення

Режисер давно не підтримує спілкування з жінкою

Український режисер Семен Горов висловився про скандальну позицію своєї колишньої дружини Сніжани Єгорової. Як відомо, українка підтримує кровопролитний путінський режим та агресію РФ проти рідної країни.

У інтерв'ю журналісту Віктору Полторацькому для YouTube-каналу "В гостях у Гордона" Горов пригадав заяви екскоханої напередодні повномасштабного вторгнення. Зокрема, він заявив, що ведуча була в курсі страшних планів Путіна стосовно України.

Читайте на тему: Для них тато - фашист: Мухарський висловився про стосунки з дітьми від Сніжани Єгорової.

Семен ГоровФото: instagram.com/semengorov

"Я не знаю, яка вона там. Я їй давно все пробачив. Немає що особливо пробачати. Можливо, вона готувалася, що коли прийдуть російські танки стати таким гауляйтером. В її словах таке було: "Нічого почекайте, ми скоро вас усіх перевіримо". Згадуючи розмову з нею 23 лютого, то вона казала: "Беріть валізи і їдьте". Не знаю, наскільки такі люди знали точно всі плани Путіна (має на увазі Єгорову, Медведчука). Але те, що вони чекали цього, це 100%", - сказав режисер.

Востаннє чоловік листувався зі своєю колишньою ще у лютому минулого року. Наразі вони практично не підтримують спілкування. "Майже ні. Останній раз я з нею розмовляв, ну листувався 23 лютого 2022 року", - сказав він.

Зрадниця Єгорова разом із трьома дітьми у період повномасштабного вторгнення мешкає у Туреччині. Перебуваючи у чужій країні, раніше вона скаржилася, що "її переслідує українська влада", і причиною цьому слугувало те, що консульство не хотіло надавати ведучій статус біженки.

"Не йдіть за відповіддю до консульства України в Анталії… Вони не знають, що таке закон! Ті, хто вчинив злочин щодо малолітніх дітей, не подовживши їм термін дії закордонних паспортів, не можуть сказати вам правди! А правда тут! У Туреччині діти та жінки під захистом закону, особливо коли є прямі ознаки переслідування влади!" – жалілася жінка ще у квітні 2022 року.

Читайте також: Відома російська ведуча родом з України похвалилася, що її син доєднався до армії окупантів.

Єгорова, Горов і Стася РовінськаФото: jetsetter.ua

Доньки ведучої від Семена Єгорова - Стася та Олександра - живуть у США. З Єгоровою режисер розлучився ще у 2003 році. Після розставання з одіозною ведучою він уклав шлюб з піар-менеджеркою Яною Помазан, яка народила йому сина Івана у 2010 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували