Лайм

Сподіваюся, вони не повернуться: гуморист Фіма Константиновський послав Потапа, Винника і Яму

Ведучий різко висловився про артистів, які виїхали з України

Влад Яма, Олег Винник та Потап – українські знаменитості, яких під час повномасштабної війни найчастіше критикують за виїзд із країни. Хоча кожен із них по-різному пояснює свою відсутність в Україні, гуморист та ведучий Фіма Константиновський вважає, що всім трьом не слід повертатися. В інтерв'ю YouTube-проекту "Розмова" артист різко висловив свою думку.

Читайте також: Хто з українських зірок постійно мешкає за кордоном під час війни.

Фото: https://www.instagram.com/fimakonst/

"Є лідери думок, які транслюють: "Живи як жив, живи для себе". Я дуже хочу, щоб люди фільтрували свої Instagram-підписки. Війна має бути в Instagram, на YouTube, в Telegram. Ти не можеш забувати. Я радий, що зараз стають популярними люди, які висвітлюють війну, вони корисні: це і Вася Байдак, і Антон Тимошенко, і Курган&Агрегат, і Денис Христов. А є якась Настя Каменських, яка розігрувала тачку для галочки, або Потап, які записував Тіматі факи на відео", - обурився Константиновський.

"Є багато людей наших відомих, які на початку війни зробили якусь патріотичну х**ню, і думають, що вони запам'яталися своєю позицією. Так це не працює. Мені дуже сумно, що у народу коротка пам'ять, і я сподіваюся, що коли приїде Винник в Україну, він піде на**й. Коли повернеться Потап, він піде на**й, - продовжив ведучий.- Найсмішніше, коли вони імітують, що нібито розуміють нас там. Коли Влад Яма викладає фотографію з шоу "Хто зверху" і пише "Тримаймося". Пішов ти на**й! Я дуже сподіваюся, що вся зграя тих, хто виїхав, не повернеться. Ні в Україну, ні на екран".

Читайте також: Деяким аби заробляти: Даша Астаф'єва розповіла, за що на неї образився Потап.

Фото: Instagram

Нагадаємо, що Влад Яма з дружиною та сином виїхав з України в перші години після вторгнення РФ 24 лютого 2022 року. Нині він живе у США і жодного разу не повертався до рідної країни. Хореограф не коментує свій виїзд та не дає інтерв'ю.

Олег Винник розмито відповідає на запитання щодо свого виїзду з України. Співак живе в Німеччині, у 2022 року він надовго зник із соцмереж. Пізніше Винник розповів, що мав проблеми зі здоров'ям.

Потап з Настею Каменських знаходився у Барселоні, коли почалася повномасштабна війна. В Україну він приїхав лише через 7 місяців. І хоча пізніше артист показував "контракт добровольця тероборони", нині він безперешкодно працює за кордоном.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита