Лайм

На віки вічні: старший син Арнольда Шварценеггера заручився з американською моделлю

Закохані поділилися романтичними кадрами

Патрік, син відомого американського актора, колишнього губернатора Каліфорнії та друга України Арнольда Шварценеггера, збирається одружитися зі своєю коханою. 30-річний чоловік освідчився моделі Еббі Чемпіон, з якою зустрічається уже близько 8-ми років.

Про це закохані повідомили у соцмережах. У Instagram вони опублікували романтичні знімки в обіймах один одного. Важлива для них подія сталася на пляжі. "На віки вічні", - йдеться у підписі до серії світлин.

Читайте також: Колишня дружина Кличка показала його дорослих дітей на святкуванні Різдва у Німеччині.

Фото: instagram.com/patrickschwarzenegger

На знімках можна побачити, як пара позує із посмішками. Також в кадрі є величезне серце із червоних троянд та пелюстки квітів, розкидані по піску.

Фото: instagram.com/patrickschwarzenegger

На заручини пара отримала ще один символічний подарунок - торт із спільним фото, на якому написано "Вітаємо".

Фото: instagram.com/patrickschwarzenegger

Окрім Патріка, Арнольд Шварценеггер має ще четверо дітей: доньки Кетрін (33 роки) та Крістіна (32 роки), син Крістофер (25 років) народилися у шлюбі чоловіка з журналісткою Марією Шрайвер. Разом подружжя було 35 років.

Також знаменитість має позашлюбного сина Джозефа, якого йому народила хатня робітниця, що працювала на родину Шварценеггерів близько 20 років. Свого нащадка Арнольд таки визнав та підтримує із ним хороші батьківські стосунки.

Читайте на тему: Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розповіли про наслідки своїх невдалих стосунків у минулому.

Арнольд ШварценеггерФото: Getty Images

Раніше зірка коментував розпад шлюбу із Шрайвер та роман з домробітницею Мілдрет. Він прямо визнав свою провину і заявив, що навіть після розриву з дружиною між ними не було ворожнечі і вони не сварилися.

Процес розлучення між Шварценеггером і Швайєр тривав 10 років, і завершився лише у 2021 після остаточного розподілу майна. Колишня дружина знаменитості отримала половину нажитого статку – близько 400 млн доларів.

Марія Шрайвер (у центрі) з дітьми від Арнольда ШварценеггераФото: Getty Images

"Цей розділ мого життя з Марією триватиме вічно. Незважаючи на те, що це інші стосунки, у мене немає причин відчувати до неї щось, окрім любові. Ми завжди ясно давали зрозуміти, що діти не повинні страждати через це. Зараз у неї є свої стосунки, у мене свої, але ми завжди спілкуємося про дітей, про свята, про вечірки з нагоди дня народження, Дня матері та Різдва", - коментував Арні розлучення з обраницею після 35 років спільного життя.

Джозеф Баена - позашлюбний син ШварценеггераФото: Getty Images

  • Зустрів з домашнім ослом: раніше артисти з гурту Kalush Orchestra сходили в гості до Арнольда Шварценеггера.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита