Лайм

Серце розривається від болю: зірки емоційно реагують на масований обстріл українських міст 29 грудня

Країна-терорист РФ запустила по нашій країні більше 100 ракет

29 грудня росіяни завдали масованої ракетної атаки по багатьох українських містах. Харків, Одеса, Запоріжжя, Дніпро, Львів та Київ опинилися під обстрілами, вже відомо про загиблих та поранених.

Реагують на черговий акт російської агресії в Україні і знаменитості. У соцмережах вони пишуть слова підтримки та співчуття, а також викладають фото наслідків руйнувань, які з'явилися цього ранку.

Читайте також: Вони не зруйнують наш дух: Вакарчук у центрі Львова записав звернення після ракетного удару.

Олена Зеленська

"Дуже важка ніч. Атака десятками ракет і дронів. Уражено пологовий будинок і ТРЦ у Дніпрі, будинки у Києві та Львові. Під масованим обстрілом Харків. Вибухи в Одесі, Запоріжжі та інших містах. Мої співчуття рідним загиблих та поранених. Тримаємося разом. Українці сильні. Ми вистоїмо", - прокоментувала масовану ракетну атаку перша леді Олена Зеленська.

Фото: instagram

Ольга Сумська

"Прокинулись від страшних вибухів зовсім поруч…Київ! Дніпро! Харків! Львів! Запоріжжя! Одеса! Моя рідна Україна…Глибокі співчуття постраждалим. Важко уявити, що було б, якби не наші повітряні сили", - написала в Instagram акторка Ольга Сумська, а також показала фото та відео завданих пошкоджень.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ольга Сумська (@olgasumska)

Ілона Гвоздьова

"Настрій зранку такий, що хочеться побачити як палають болота і здригаються сусіди. Коли припиняться страждання наших людей?! Скільки ще ми можемо витримати в такому жаху? В такий час думаю лише про донати нашим хлопцям! Тож працюємо, бо усіма силами маємо допомагати ЗСУ", - йдеться у пості Ілони Гвоздьової. Танцівниця теж поділилася жахливими кадрами, зробленими у різних містах після масштабного обстрілу з боку окупантів.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Читайте на тему: Вибухнуло на очах: Наталя Могилевська розповіла про наслідки удару по Києву 29 грудня.

Лілія Ребрик

"Тут емоційний текст, якого не буде, бо заблокує Instagram. Тримайся, кожне українське місто!" - зазначила ведуча Лілія Ребрик, яка також показала серію кадрів та відео.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Джамала

"Серце розривається від болю… цивільні мирні люди. Ранок п'ятниці. Люди поспішали на роботу", - йдеться у публікації співачки Джамали.

Фото: instagram

Леся Нікітюк

"А я вам кажу, що вигребемо. Тримайтеся, мої дорогі люди. Не забуваємо це підтримувати наші ЗСУ. Слава Україні!" - йдеться у stories ведучої Лесі Нікітюк.

Фото: instagram

Світлана Тарабарова

Артистка також закликала українців не падати духом, дякувати ЗСУ та допомагати ЗСУ.

Фото: instagram

Ольга Фреймут

Ведуча та письменниця написала, що самого ранку була на зв'язку із рідними з різних міст України. "Судний день", - так назвав пережите одеський друг. Російські терористи, будьте прокляті", - зазначила зірка.

Фото: instagram

Читайте на нашому сайті: У Львові від російської ракети загинув відомий баскетболіст: був найкращим в Україні.

Христина Решетнік

"Жахлива ніч та ранок… Складно підібрати слова. Скільки це ще триватиме? Сльози на очах, не можу…", - зізналася дружина ведучого Григорія Решетніка Христина.

Фото: instagram

Jerry Heil

Співачка Jerry Heil також написала у соцмережах, що прокинулася від звуків гучних ракетних атак. Вона закликала допомагати Україні.

Оля Цибульська

Виконавиця 29 грудня знаходиться у Львові, як й деякі інші її колеги. На своїй сторінці в Instagram вона показала спільне фото із сином Нестором, а також поцікавилася у підписників про їхній стан після пережитого.

Фото: instagram

Анатолій Анатоліч

"Так. Це обстріл влаштували нам не 1000 військових, які грузили ракети в міги, та запускали шахеди. І це не один страшний божевільний лідер останнього плем'я на землі. Цю кнопку спуску натиснули одночасно всі 140 млн. Досить вже їх відділяти одне від одного. Це вони, з вечірки Івлєєвої, з федеральних каналів, з окопів з автоматами, з кухні десь в Краснодарі", - зазначив шоумен.

Маша Єфросиніна

"За три дні до Нового року.. Поки весь світ купує подарунки і прикрашає будинки до свята, українці сидять в бомбосховищах... Цієї ночі ми отримали найстрашніший і найстрашніший "подарунок" від Росії, який забрав і зруйнував десятки життів.. Ще раз. Наші люди дуже сильні. Але ми не можемо пояснити, чому найпотужніші міжнародні системи оборони все ще дозволяють терору знищити нашу країну. Країна, яка вже 22 місяці бореться проти монстра..." – прокоментувала обстріл ведуча.

Андрій Бєдняков

Телеведучий та шоумен теж відреагував на масований ракетний обстріл та показав, як його родина ховається у ванній під час повітряної тривоги.

Фото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Письменник Станіслав Асєєв розповів про поранення на фронті і показав уламок, який витягли лікарі

Український письменник та журналіст Станіслав Асєєв, який служить у ЗСУ, отримав осколкове поранення на фронті

Український комік Андрій Лузан у прямому ефірі заявив про свою мобілізацію

Український комік і автор YouTube-каналу "Леві на джипі" Андрій Лузан заявив, що 6 липня мобілізується у ЗСУ

На Каньє Веста поскаржилися в генпрокуратуру РФ через рядки про Україну

Російські активісти звернулися до генпрокуратури РФ із закликом не допускати репера Каньє Веста на територію країни-терористки