Лайм

Вибухнуло на очах: Наталя Могилевська розповіла про наслідки удару по Києву 29 грудня

Співачка поділилася подробицями у соцмережах

29 грудня російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по Україні, вдаривши по Києву, Харкову, Дніпру та іншим містам. Про наслідки російської агресії у столиці розповіла співачка Наталія Могилевська.

У Instagram знаменитість поділилася, що побачила масштабний вибух на власні очі, а уламки від удару впали поруч з її будинком. Як відомо виконавиця мешкає у котеджі на Осокорках з видом на Дніпро, про що раніше розповідала у інтерв'ю та соцмережах.

Читайте також: В Дніпрі сильно пошкоджено пологовий будинок: фото і відео.

Наталія МогилевськаФото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Сьогодні в мене на очах вибухнуло щось велике. Уламки впали на мій берег. Я дуже злякалась. Щоб так близько від початку війни, я не пам’ятаю. Страшна атака сьогодні. Я не знаю, як нам усе це пережити і залишитися людьми. Така страшна агресія піднімається. У мене повний будинок людей. Любих та рідних", - написала співачка у дописі.

Артистка зазначила, що фото наслідків ракетної атаки публікувати не буде, оскільки дотримується відповідного закону. "Мені дуже за нас усіх страшно. Я якраз молилася вранці. Це було дуже контрастно. Любов і подяку Богу розірвав страшний вибух нашої дійсності. Фото вибуху та берега не викладаю. Дотримуюся закону", - зауважила вона.

Нагадаємо, поширення матеріалів з місця ворожих ударів може дати коригувальну інформацію для наступних атак, тому подібні матеріали публікувати у мережі не варто. Також не слід фіксувати на відео роботу протиповітряної оборони.

Читайте на тему: В Одесі є влучання в житлові будинки і пошкоджено школу: фото і відео.

Фото: t.me/lachentyt

У ніч проти 29 грудня країна-терорист Росія масовано атакувала нашу країну дронами типу "Shahed", крилатими та балістичними ракетами, а також ракетами "Кинджал". Російські загарбники випустили близько 100 ракет, більшість із них вдалося збити, проте не обійшлося без влучань. Вже відомо про поранених та загиблих. Також внаслідок російського терору призупиняли станцію метро "Лук'янівська", будівля якої була пошкоджена уламками.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни