Лайм

Читаю книжки про виховання дітей: Могилевська розповіла, як змінилося її життя після появи доньок

Зірка зізналася, що у складних ситуаціях звертається за порадою до фахівців

Днями Наталія Могилевська здивувала прихильників новиною, що стала мамою. Ще півтора року тому вона разом із своїм коханим чоловіком удочерила двох дівчат-сестер: на той момент їм було 10 і 2 роки, зараз - 12 і 3,5 роки.

В інтерв'ю Олені Фроляк виконавиця розповіла, як поява доньок вплинула на її життя. Зокрема, під час розмови з ведучою, вона зауважила, що якщо раніше ранок починала з медитації, то зараз цю звичку замінила нова - читання літератури про виховання дітей.

Читайте також: Пережили дві евакуації: Могилевська розповіла про своїх прийомних дітей.

Могилевська з доньками Софією та МішельФото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Я божевільна мама. Я зазвичай прокидаюсь о 5. Раніше я робила медитацію, а зараз я читаю книжки про виховання дітей, підкреслюю все олівцем. В складних ситуаціях спілкуюсь із професіоналами на тему, що потрібно робити. Ці знання – насправді вони дуже прості", - каже мама двох дівчат.

Також знаменитість пояснила, що перш ніж наважитись стати мамою, ретельно все обдумувала, бо розуміла, що це величезна відповідальність:

"Я полюбила їх, мені дуже хотілося їм допомогти. Так, це дуже складно. Я серйозно думала, перед тим як узяти цю відповідальність, тому що я не була мамою, і мені треба було вчитися. Я читаю купу книжок про те, як виховувати дітей. Бо коли малеча з’являється поступово, ти встигаєш навчитися. А коли одразу, майже підліток… Сьогодні їм відповідно 3,5 і 12 років. Мої кохані донечки".

Крім того, Могилевська пояснила, чому мовчала про такі кардинальні зміни в своєму житті цілих півтора року: "Їм потрібен був час, щоб просто відчути себе в безпеці. Адаптуватись в нову родину і столичне життя. Кожна хвилина мого мовчання їм була вкрай важлива. Я щаслива, що мені вдалося дати їм цей час, бо сьогодні – це щасливі розслаблені діти. Нам потрібно було просто прорости одне в одного, стати родиною, і в затишку та спокої нам вдалося це зробити".

Читайте на тему: Нас буде шестеро: Тімур Мірошниченко розповів, коли їхня родина всиновить ще одну дитину.

Прийомних доньок, яких звати Мішель і Софія, артистка виховує разом зі своїм обранцем Валентином. Лише нещодавно вона вперше засвітила його публічно. Так, в рамках телемарафону новин показали відео, де Наталя обіймала та цілувала чоловіка у військовій формі.

Могилевська з коханимФото: 1+1

Пара познайомилася на початку повномасштабної російсько-української війни, коли чоловік допомагав в евакуації вагітної сестри співачки. До цих стосунків Могилевська двічі була заміжня: першим її чоловіком був бізнесмен Дмитро Чалий, другим - бізнесмен Єгор Долінін.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни