Лайм

"Королева ДНР" Андрієвська ледь не загинула під час удару по готелю в окупованому Донецьку

Дівчина назвала "нелюдами" тих, хто радіє обстрілам

Під час вибухів в окупованому Донецьку мало не попрощалася з життям прихильниця російського режиму Аліна Андрієвська. Вона ледь не загинула під час святкування Нового року у клубі "Таймс", адже поруч із будівлею пролунав удар по готелю "Донбас Палас".

Учасників закритої вечірки відвели на паркінг, а пізніше блогерка на своїй сторінці в Instagram повідомила, що деякі з присутніх отримали поранення. Напередодні новорічних святкувань Андрієвська оприлюднила у соцмережах фото вбрання для заходу, а також поділилася, що буде зустрічати Новий рік не з дитиною чи своїм обранцем, а в клубі.

Читайте також: Вони не зруйнують наш дух: Вакарчук у центрі Львова записав звернення після ракетного удару.

Фото: instagram.com/koroleva_andrievskaya

Вже за якийсь час у блозі проросійської дівчини з'явилися кадри з укриття та подробиці наслідків вибуху. "Вечір починався шикарно і весело. Всі були такі красиві та щасливі. А потім ви знаєте, що відбулося", - скаржилася Андрієвська, не забувши додати смайлик, який плаче.

Фото: instagram.com/koroleva_andrievskaya

Фото: instagram.com/koroleva_andrievskaya

Також Аліна, яку у мережі прозвали "королевою ДНР", розповіла, що разом з іншими гостями та персоналом "ризикувала життям", вибігаючи на паркінг. Аби дістатися додому, вона просила випадкових перехожих підвезти її.

Фото: instagram.com/koroleva_andrievskaya

Наступного дня блогерка знову вийшла на зв'язок і показала будинок, де відбувалася вечірка. На опублікованих фото можна побачити, що будівля залишилася без вікон. Також вибуховою хвилею пошкодило дорогу, якою "поранені співробітники клубу" виводили гостей. При цьому Андрієвська, яка є прихильницею політики Путіна, поскаржилася на критику та заявила, що "лише нелюди можуть бути раді обстрілам". Що стосується обстрілів в інших містах України, то їх проросійська "королева" ніяк не коментує, а лише робить вигляд, ніби нічого не відбувається.

Читайте на тему: Накрило вибуховою хвилею: депутатка Кіра Рудик показала пошкоджений внаслідок ракетної атаки дім.

Пізніше Андрієвська показалася у мережі разом із своїм чоловіком, а згодом вкотре нагадала цитати, на кшталт "танцювати життя потрібно красиво", а "королева - стан її душі".

Фото: instagram.com/koroleva_andrievskaya

Фото: instagram.com/koroleva_andrievskaya

Нагадаємо, вибух у готелі "Донбас Палас" стався в ніч проти 1 січня. Блогер та журналіст Денис Казанський повідомляв, що простих місцевих мешканців у будівлі на той момент не було. В результаті удару загинуло шість учасників, включаючи двох непростих гостей з Москви. На заході були присутні кілька високопоставлених російських військових, військори та чиновники окупаційної адміністрації. Детальніше про це - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита