Лайм

Накрило вибуховою хвилею: депутатка Кіра Рудик показала пошкоджений внаслідок ракетної атаки дім

Голова політичної партії "Голос" опублікувала фото руйнувань

В результаті масованої ракетної атаки 2 січня був пошкоджений будинок народної депутатки Кіри Рудик, який розташований у Києві. Про наслідки ракетного обстрілу вона розповіла у соцмережах.

"Сьогодні відбувся мій особистий фільм жахів. Вибуховою хвилею накрило мій дім. Осколки – повсюди. Вікон більше немає. Пошкоджений фасад. Домашній затишок змінив запах диму і пекла, яке несе Росія. Найкраща новина – ми знайшли мою Мішель (кішка Рудик). Дякую всім, хто допомагає і піклується", - написала жінка на своїй сторінці у Facebook, а також оприлюднила фото руйнувань. Зокрема, на опублікованих кадрах можна побачити вибиті панорамні вікна, багато розбитого скла на підлозі і терасі в результаті удару.

Читайте на тему: Спалахи, валить дим: зірки відреагували на масований ракетний обстріл 2 січня.

Фото: facebook

Фото: facebook

Фото: facebook

Читайте також: Дісталось і моєму будинку: Тетяна Літвінова показала наслідки масованого удару РФ.

2 січня країна-агресор РФ здійснила чергову масштабну атаку по Україні. За даними повітряних сил ЗСУ, більшість ракет було випущено в напрямку Києва, однак також пошкоджень зазнав Харків – по цьому місту загарбники завдали 6 ударів ракетами "Кинджал". У столиці через масований обстріл були перебої з електрикою та водопостачанням.

Вже відомо про чотирьох загиблих, близько сотні мирних жителів дістали поранення. Попередня масована атака сталася напередодні Нового року, 29 грудня. Тоді російські окупанти випустили по нашій країні більше 150 ракет і безпілотників, більша частина яких була збита нашою ППО.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також