Лайм

"СРСР рулить": зрадниця Наташа Корольова похизувалася костюмом чоловіка-путініста з радянською символікою

Прихильник Путіна вбрався у червоний комбінезон з серпом і молотом

Поки Росія цинічно обстрілює мирні житлові будинки у Києві, киянка Наташа Корольова спокійно веселиться у Москві. Співачка-зрадниця показала, як з чоловіком-путіністом їздила вітати з Новим роком-2024 російського гумориста Володимира Вінокура, ще одного прихильника Путіна.

У соцмережах з'явилося відео, як парочка у костюмі Діда Мороза та Снігуроньки їде в автомобілі. Корольова у синьому манто й зі сніжинками на голові весело розповідає, що вони з Тарзаном їдуть до сусідів і хвалиться безглуздими вбраннями. Співачка акцентує увагу на костюмі чоловіка, який підтримує російську агресію в Україні та не приховує цього.

Читайте також: Путініст Тарзан після санкцій РНБО звернувся до Зеленського з нецензурним віршем.

Фото: Скріншот

На кадрах путініст веде авто у комбінезоні яскраво-червоного кольору із радянською символікою - серпом та молотом. "Дід Мороз зі Снігуронькою. Їдемо вітати сусідів. Бачите, яка я гарна Снігуронька. А Серьога у мене - Дід Мороз СРСР, - каже на відео Корольова. - СРСР рулить".

Фото: Скріншот

Нагадаємо, Наташа Корольова народилася і виросла у Києві, але це не завадило їй стати поплічницею війни в Україні. Співачка відхрестилася від підтримки рідної країни. Коли російська публіка розкритикувала її за появу на сцені у синій сукні на тлі жовтих стрічок, вона заявила, що сценічний образ не має нічого спільного із "прапором якоїсь країни".

Її чоловік, російський стриптизер Сергій Глушко (Тарзан) – затятий прихильник путінського режиму, який неодноразово висловлювався на підтримку російської агресії в Україні. Корольова раніше заявляла, що готова відправити чоловіка в армію окупантів.

"Сергій під мобілізацію потрапляє. Він, напевно, йде навіть у найпершій категорії. Єдине, що за віком не проходить, але взагалі так. Якщо прийде повістка, то що? То як усі. Ну а що робити? Якщо таке життя у нас", - говорила путіністка.

Фото: instagram.com/koroleva__ru

Дізнайтесь, де живе та що говорить про війну співачка Ірина Осауленко – рідна сестра зрадниці Наташі Корольової.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу