Лайм

Не знаю, чи він воює: Рудницька засумнівалася в Козловському, який "виставляє фото у формі"

Жінка розповіла, за що має образу на виконавця

Виконавиця та телеведуча Анжеліка Рудницька прокоментувала службу у ЗСУ Віталія Козловського. Зокрема, жінка висловила сумнів щодо справжності роботи співака в українській армії.

На цю тему жінка висловилася в інтерв'ю виданню OBOZREVATEL. Вона пригадала помилки виконавця у минулому та заявила, що подібними вчинками він "плюнув в обличчя іншим захисникам" та "знівелював подвиги воїнів, які пішли захищати Батьківщину ще у 2014 році".

Читайте також: Прийняв усі правила: Віталій Козловський розповів про знущання під час військової підготовки.

Анжеліка РудницькаФото: instagram.com/anzhelikarudnytska

Говорячи про помилки минулого, Рудницька мала на увазі ситуацію, коли у 2018 році Козловський виступав у Москві на День перемоги. А у 2017-му він поїхав з величезним букетом квітів до колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи, яка відома любов'ю до окупантів. Після того як жінку посадили під домашній арешт, Віталій навідався до неї та заявив, що "її особиста історія його дуже вразила". Коли на артиста полилася хвиля критики у соцмережах, він видалив спільне фото із Штепою.

"Я ніколи не чула від нього вибачень – ні за виступи на Красній площі в Москві на 9 травня, ні за квіти, які він повіз зрадниці Нелі Штепі, яка приймала загарбників із розкритими обіймами. Ще й виклав у соцмережі фото з нею із підписом: "Своих не бросаем". Це був плювок в обличчя усім нашим захисникам, нівелювання подвигів воїнів, які стали на захист країни з 2014 року", - коментує ці вчинки співака, а нині і військовослужбовця Рудницька.

Читайте на тему: Не знаю, що робити: MELOVIN відверто зізнався, що боїться отримати повістку.

Віталій КозловськийФото: instagram.com/vkozlovsky_music

Також співачку обурює і той факт, що Віталій отримав орден "За заслуги" III ступеня: "Герой" української музики – Віталій Козловський. Я з болем і жалем говорю про цих людей, бо ми разом виростали і формувалися. Співали на одній сцені, реготали в одних гримерках, сумували разом. І зараз для мене ці артисти нічим не кращі від тих, що співають у Росії. У 2018 році Віталій Козловський на День перемоги в Москві виступав. Владу це не зупинило, і вона йому теж дала орден".

Тим не менше Рудницька не відкидає того факту, що людина справді може змінитися і переосмислити скоєні раніше вчинки. Наостанок вона зауважила, що зараз точно не час сваритися, навпаки, на її думку, українцям слід більше об'єднуватися між собою та підтримувати один одного.

"Чому я повинна йому це пробачати? В той час мій рідний дядько і ще тисячі українців гинули під Луганськом. Як можна це забути? Я не знаю, чи він зараз воює. Виставляти селфі у військовій формі і воювати – це різні речі.

Але якщо він переосмислив вчинки і реально готовий брати на себе відповідальність за долю країни, то, звичайно, це багато чого міняє. Кожній людині треба давати шанс змінитися. І зараз не час між собою сваритися, нині треба використовувати будь-яку можливість для об’єднання, триматися одне на одного", - каже жінка.

Читайте на нашому сайті: В холодний піт кидає: Тарас Тополя в резерві прокоментував можливість повернення на фронт.

Віталій Козловський отримав повістку у червніФото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, Козловський мобілізувався в червні 2023 року. В середині липня він закінчив програму бойової підготовки, а далі на нього чекали присяга і розподіл. Після складання присяги захисник опинився у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж", де служив кілька місяців. В жовтні зірка оголосив, що його перевели до іншого підрозділу.

  • Вже пройшов медкомісію: нещодавно стало відомо, що актор серіалів "Спіймати Кайдаша" і "Перші дні" отримав повістку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля