Лайм

Актора відомого ізраїльського серіалу "Фауда" Ідана Амеді важко поранили у секторі Гази

Знаменитості уже зробили операцію

Ізраїльський актор Ідан Амеді, який знімався у популярному серіалі "Фауда", був поранений у секторі Гази, де продовжуються бойові дії. Знаменитість знаходиться у медичному центрі в Тель-Хашомері: він отримує необхідне лікування та перебуває під заспокійливими.

Про це повідомляє видання The Times of Israel. Двоюрідна сестра актора Аєлет також оприлюднила у соцмережах відповідну новину та закликала ізраїльтян молитися за одужання Ідана.

Читайте на тему: Катерину Тишкевич виписали з лікарні: акторка показала, як виглядає після важкої хвороби.

Ідан АмедіФото: instagram.com/idan_amedi

Відомо, що 35-річний виконавець та актор був поранений під час служби в резерві інженерних військ. Після травм його доправили до шпиталю і вже зробили серйозну операцію.

"Можна з обережністю сказати, що загроза життю вже позаду. Тобто люди здебільшого виживають після подібних травм", - сказав репортер місцевого каналу, який став очевидцем подій.

На минулому тижні Амеді опублікував відеозвернення, у якому звернувся до ізраїльтян з проханням припинити внутрішні конфлікти та негатив.

"Після 90 днів бойових дій ми продовжуємо знищувати ракетні установки малої дальності, місця запуску і командні пункти терористичної організації ХАМАС. Я приєднуюся до своїх братів-резервістів і звертаюся до політиків, до засобів масової інформації і до всіх: кому нічого сказати, просто закрийте свої роти. Народ Ізраїлю живе", - сказав він.

Фото: instagram.com/idan_amedi

Читайте також: Ніна Матвієнко перед смертю закликала молитися за Україну: її донька оприлюднила аудіозапис.

Ідан Амеді знімався у серіалі "Фауда", який був справжнім хітом на стрімінговій платформі Netflix. Сстрічка розповідає про групу бійців "містарвім" Шабаку, контртерористичного спецпідрозділу Армії оборони Ізраїлю, які працюють під прикриттям. Автори ідеї та сценаристи - Ліор Раз й Аві Ісахаров. Ліор Раз також зіграв роль Дорона, бійця ізраїльського контртерористичного загону, що протистоїть ХАМАСу.

Фото: wikipedia

У 2016 році "Фауда" здобув шість нагород, включно з "Найкращим драматичним серіалом" на Ізраїльській премії Академії. У грудні 2017 року The New York Times назвала серіал одним із найкращих міжнародних шоу 2017 року. Наступного року ця робота отримала 11 нагород Ізраїльської телевізійної академії: "Найкращу телевізійну драму", "Найкращого актора" Ліора Раза, а також "Найкращий сценарій" та інші категорії.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil