Лайм

Кожен репост зберігає життя: Астаф'єва пояснила, чому важливо висвітлювати реалії війни у соцмережах

Зірка написала пост на цю тему

Нещодавно співачка, модель та ведуча Даша Астаф'єва публічно поскандалила з українкою, яка закликала не показувати реалії війни у соцмережах, аби не сіяти паніку. Пізніше знаменитість повернулася до цієї теми та знову пояснила, чому важливо нагадувати про російську агресію в нашій країні.

Відповідний пост Астаф'єва опублікувала у Instagram. У публікації вона наголосила, що, хоча це звучить із жахливо, але "світ втрачає інтерес до України", а деякі люди взагалі думають, що війна в нашій країні вже минула. Даша написала, що, звісно, "приємніше дивитися на Тейлор Свіфт чи читати про концерти Бейонсе", аніж - про геноцид українців та злочини російських загарбників. Проте, як наголосила Астаф'єва, "місія кожного українця - транслювати війну світові".

Читайте також: Буде провал на фронті: Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Варто зрозуміти просту річ: світ втрачає «інтерес» до нас. Звучить жахливо, утім так воно і є. Усі ахнули, підтримали, поспостерігали та, зрештою, пішли далі. Це не їхня війна. У нас і далі вмирають люди від рук тварин із боліт, а в них на обкладинці — Тейлор Свіфт. Деякі іноземці взагалі думають, що наша війна скінчилася, бо її перестало висвітлювати національне телебачення, а хтось просто не цікавиться нами, адже читати про концерти Бейонсе приємніше, ніж про геноцид українців, братські могили та насильство над полоненими, - написала вона. - Але — бл*дь! Нічого не скінчилося! Війна триває! Наша місія — транслювати її світу. Показувати «страшні картинки», писати про воєнні злочини росіян, поширювати історії воїнів англійською. Хто, як не ми? Кому це треба?".

Знаменитість зазначила, що "замовчування війни - справжній злочин". Вона зауважила, що чим більше людей, тим паче іноземців, будуть знати правду, тим меншою ставатиме лояльність до росіян, і більшою - підтримка до нас.

"Вважайте, кожен репост зберігає життя. Я розумію, хочеться бути радісним і зручним. Хочеться транслювати ресторани й "Бурдж Халіфа" у вогниках. Хочеться дивитися на красу й жити нею. І, мабуть, особливо цього хочеться, коли у твою хату прилітає С-300. Ти дивишся на дах у полум’ї, що завалив усе твоє життя й кота, і думаєш: "Зараз, найголовніше, це нікому не показати, аби не налякати іноземців! Репостну краще юну Джулію Робертс, аби всім було приємно". Нормально транслювати своє життя з усіма його радостями та вдачами. Джулія Робертс неперевершена в будь-якому віці. Але замовчувати війну, аби не зіпсувати свою "пінтерестну" сторінку - це нелюдське паскудство й жорстокість", - також йдеться в публікації артистки.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Під постом колеги та шанувальники подякували зірці за чітку та свідому позицію, а також погодилися із її думками. "Я згодна на 100 відсотків. Дякую за вищесказане", "Пишаюся тобою", "Погоджуюсь та пiдтримую", "Ти у нас дуже красива. А ще абсолютно права у кожному написаному слові", - йдеться у деяких коментарях.

Читайте на тему: Маша з боліт: зірку "Величного століття" критикують за костюм з російського мультфільму.

Нагадаємо, раніше Астаф'єва присоромила українку, яка, знаходячись за кордоном, закликала не публікувати у соцмережах "страшні картинки", щоб не сіяти паніку. Цією користувачкою виявилася косметологиня на ім'я Ольга. Вона вважає, що українці, які знаходяться в рідній країні, "і так все бачать на власні очі", а ті, хто за кордоном, "лише лякаються та починають впадати в паніку, коли бачать реалії війни". Наостанок жінка заявила, що "краще від цього нікому не буде". Співачка відреагувала на подібні заяви та розкритикувала українку, опублікувавши в мережі емоційні stories.

Фото: instagram.com/stories/da_astafieva

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни