Лайм

Переживаю трагедію: Катерина Репяхова натякнула на погіршення стану Віктора Павліка

Дружина артиста показала "лікарняне" фото

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова натякнула на погіршення стану співака, котрий відмовився від операції на серці. Відомо, що 57-річний артист має серйозні проблеми зі здоров'ям, через що він "ходить під ризиком раптової смерті".

Про "особисту трагедію" дружина музиканта заговорила 29 грудня, коли Росія здійснила масований ракетний удар по Україні, вбивши десятки мирних людей. "Поки країна переживає таке лихо, я переживаю свою трагедію. Не дарма в мене була така тривога на душі, інтуїція мене ніколи не підводила", - написала Катерина в Instagram-історіях.

Читайте також: Серце розривається від болю: зірки емоційно реагують на масований обстріл українських міст 29 грудня.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Пізніше дівчина показала чорно-білий знімок, на якому, ймовірно, зображена рука Віктора Павліка під крапельницею. Подробиць Репяхова повідомляти не стала, лише сказала підписникам свого блогу, що повернеться у соцмережу вже після Нового року.

"Інакше уявляла собі кінець року. Бережіть себе. Зустрінемось вже в новому році", - додала обраниця співака.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Відомо, що у Віктора Павліка вроджений порок серця, як і в його матері. Це з'ясувалося у липні 2023 року під час медичного обстеження. З віком один з клапанів перестав виконувати свою функцію, і щоб це виправити співаку потрібна операція.

"Ходжу під ризиком раптової смерті. Набуте за життя. Так сказав лікар. Операції не уникнути", - розповідав 57-річний виконавець в особистій переписці з дружиною, яку Репяхова оприлюднила у своєму блозі.

Катерина, коментуючи ситуацію зі здоров'ям свого чоловіка, писала, що відчуває, що все буде добре. Вона ділилася, що не хоче вірити в погане і планує у майбутньому народити від коханої людини ще доньку.

Читайте на тему: Досі в шоці: дружину Віктора Павліка налякали діагнозом маленького сина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Операція заміни серцевого клапана на штучний була заплановано на осінь цього року, проте від хірургічного втручання Павлік відмовився. "Йому треба робити операцію на серці, але він не хоче ніяк", - ділился блогерка з підписниками.

Наразі невідомо, чи пов'язані публікації Катерини Репяхової з цими проблемами. Дружина Віктора Павліка подробиць не розкриває.

Тим часом Катерину Тишкевич виписали з лікарні: акторка показала, як виглядає після важкої хвороби.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували