Лайм

Даша Астаф'єва публічно поскандалила з українкою, яка закликала не показувати реалії війни

Зірка не стала підбирати слів та дала волю емоціям

На другий рік повномасштабної війни деякі з наших громадян насмілюються просити не постити в соцмережах "страшні картинки про війну", аби не сіяти паніку. На подібні заклики з боку однієї з українок відреагувала співачка та ведуча Даша Астаф'єва.

В Instagram зірка оприлюднила stories косметологині на ім'я Ольга, яка після масованої ракетної атаки по Україні 2 січня звернулася до своїх співвітчизників із проханням: не публікувати реалії війни.

Свою заяву жінка на виправдала поясненням, що "ті, хто знаходяться в Україні, і так все бачать на власні очі", а "ті, хто зараз за кордоном, лише лякаються та починають впадати в паніку". Вона додала, що "краще від цього нікому не буде". До слова, за українкою у цій соцмережі стежать близько 17 тисяч людей, проте вона вважає, що не слід "псувати" блог новинами про звірства росіян в нашій країні. Наразі сторінка косметологині є закритою.

Читайте також: Міка Ньютон повернулася в Україну із США: під враженням від обстрілів співачка звернулася до світу.

Фото: instagram.com/stories/da_astafieva

Астаф'єва не витримала такої байдужості з боку українки та не стала підбирати слів, коментуючи ситуацію. Вона записала кілька розмовних відео, де розповіла, що весь день їй писала і сама ця косметологиня, і її подруги також:

"Звертаюся до косметолога та її подруг, які увесь день мені сьогодні пишуть, що вони просто не хочуть в стрічці новин бачити та чути події, що трапились в Києві. Б*ять, ідіть на*уй. Всі, б*ять, до одної. Якби ви сьогодні, як кажете, були в Києві, ви б, як всі нормальні люди, постили те, що сталося в Києві. Вибухи, смерті і прильоти по будинкам, де живуть живі люди. Я прошу вас схаменутися і захищати рідну країну, тому що це єдине, що нам всім залишилося сьогодні робити".

Фото: instagram.com/stories/da_astafieva

Фото: instagram.com/stories/da_astafieva

Даша звернулася до підписників з проханням: не забувати, завдяки кому вони живі, завдяки кому мають можливість взагалі жити у своїх будинках та святкувати ці свята. Всіх, хто має іншу думку, артистка попросила покинути її сторінку.

"Просто в декого поганий настрій, а в декого - загинули рідні та близькі люди. Якщо у вас є совість, то ви повинні їх підтримати. Скажіть, будь ласка, дякую тим, завдяки кому ви сьогодні в країні. Завдяки кому ви живі, маєте змогу жити в своїх будинках і святкувати ці свята, і взагалі є живими. Якщо у вас, б**ть, немає совісті, то я вам нагадаю, що треба робити", - сказала співачка.

Читайте на тему: Спалахи, валить дим: зірки відреагували на масований ракетний обстріл 2 січня.

Фото: instagram.com/stories/da_astafieva

Наостанок знаменитість зауважила, що українці, які роблять вигляд ніби ніякої російської агресії в нашій країні немає, скоюють справжній злочин:

"Мені багато писали та казали за спиною мої "друзі", що я навіжена, тому що багато показую про наш геноцид з боку РФ. Але маємо що маємо. Для мене це головне. За ці декілька років на мене підписались люди з різних куточків землі, і вони бачать той кошмар, який ми переживаємо кожного дня. Мовчати про це – злочин".

Фото: instagram.com/stories/da_astafieva

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита