Лайм

Надія Матвєєва розповіла про можливість шлюбу зі своїм молодшим на 20 років коханим

Знаменитість поділилася особистим

Надія Матвєєва живе з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Особистість обранця 55-річна телеведуча не розкриває, а також не ділиться спільними знімками у соцмережах. Відомо, що пара разом вже понад два роки, але офіційно стосунки не оформляла. Знаменитість розповіла, чи була вже пропозиція від коханого та чи готова вона до шлюбу з молодим бойфрендом.

У програмі "Він Вона Шоу", ведуча зізналася, що коханий говорив про наміри одружитися, але офіційно заміж не кликав. Втім, Надія анітрохи не переживає з цього приводу.

Читайте також: Надія Матвєєва поділилася, як береже кохання у стосунках з чоловіком, який на 20 років молодше.

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

"Домовленості в процесі формування, як я відчуваю. Не пропозиція була, а ось таке: "Я відчуваю, що я хочу на тобі одружитися". Ну, оригінальна пропозиція. Ось цей момент був. А потім ми живемо разом, цим насолоджуємося. А ось цього моменту не відбувається. Але я до цього спокійно ставлюсь", - сказала знаменитість.

Матвєєва не проти цивільного шлюбу і вважає, що без офіційного оформлення стосунків набагато легше їх розірвати.

"Що робить шлюб зі стосунками? Підвищує ціну виходу зі стосунків. Скільки б не тривали стосунки, якщо ви неодружені, то легше з цього вийти", - впевнена телеведуча.

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Раніше Матвєєва розповідала, що з молодим чоловіком її познайомили спільні друзі, і той не знав, що Надія – популярна телеведуча. Коли він "навів справки", то дуже здивувався, скільки років його новій знайомій. На той момент чоловік не думав, що надалі у них зав'яжуться стосунки, тому просто зробив комплімент. Не могла уявити, що зустрічатиметься з цим хлопцем й сама Надія, причина – різниця у віці.

"Він не на трохи молодше - 20 років. Я з цим табу жила. У мене було інтерв'ю з Машею Єфросиніною і вона мені сказала: "Так є чоловіки молодші". А я кажу їй: "Це табу". Я вважала, що такі стосунки сенсу не мають, навіщо ці проблеми", - розповідала знаменитість.

Зруйнувавши свій життєвий стереотип, Надія насолоджується стосунками з молодим обранцем і не реагує на хейт, який ллється на неї через велику різницю у віці.

Раніше Надія Матвєєва відповіла на критику, що зіпсувала обличчя пластикою та невдалими процедурами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків