Лайм

Надія Матвєєва відповіла на критику, що зіпсувала обличчя пластикою та невдалими процедурами

55-річна знаменитість зізналася, чи вдавалася до подібних процедур

Українська ведуча Надія Матвєєва, яка раніше ділилася подробицями особистого життя, цього разу відповіла на критику стосовно своєї зовнішності. Зробити це вона вирішила після того, як у діректі у соцмережах користувачі мережі захейтили її нібито через невдалі пластичні процедури.

Матвєєва не стала відмовчуватися та прокоментувала критику у свій бік. Зокрема, у Instagram-stories вона оприлюднила скріншоти деяких повідомлень від негативно налаштованих користувачок, а також озвучила відповіді на їхні листи.

Читайте на тему: Кайфую від віку: Даша Астаф'єва розповіла про сиве волосся та ін'єкції краси.

Фото: .instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Також в одній зі stories ведуча заперечила, що коли-небудь наважувалася на пластичні маніпуляції. "Коли зроблю пластику, разом побачимо, до чого вона мене довела. Майте трохи терпіння", - написала 55-річна зірка.

Фото: .instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Іншій із підписниць, яка запідозрила Надію у пластиці та висловилася про її вік, знаменитість подякувала за яскравий приклад ейджизму (дискримінація людини на підставі її віку, поширена як у формальних, так і в неформальних сферах життя суспільства).

Фото: .instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Читайте також: Ілона Гвоздьова назвала вартість мамопластики і розповіла, як збирала на операцію.

Окрім негативних висловлювань, були також і позитивні. Так, одна з жінок написала про те, що зіштовхнулася з подібною ситуацією та отримала критику у свій бік після того, як розповіла знайомим, що поставила брекети після 30 років. На її адресу полився хейт на кшталт коментарів: "Навіщо ставити брекети в 30 років? Немає куди грошей дівати?".

"Тобто "старість" в головах інших людей, які просто не сприймають наш особистий вибір, виходячи з якихось своїх переконань. Проте ви вчинили як захотіли. Дякую вам", - відповіла цій підписниці Надія Матвєєва.

Фото: .instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Цікаво, що ведучу критикують не лише через зовнішність. Раніше її захейтили через велику різницю у віці з її обранцем. Як відомо чоловік менший за жінку на 20 років. Кривдникам зірка заявила, що не варто ставати "експертами з кохання":

"Менше говори про коханого, бо він тобі як син", - йшлося в одному з в'їдливих коментарів. - "А ви експерт з кохання?" - поцікавилася у відповідь Надія.

Нагадаємо, Надія Матвєєва – українська теле- та радіоведуча, журналістка, редакторка. Найбільше запам'яталася шанувальникам як ведуча розважальної програми "Все буде добре", яка виходила в ефір на каналі "СТБ" у період з 2012 по 2018 роки.

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків