Лайм

Як змінилася і чим займається Слава Фролова, яка роками була суддею шоу "Україна має талант"

У перші місяці вторгнення зірка створила проект, який розповідає про життя жінок у війну

Слава Фролова - українська ведуча, журналістка, режисерка, проте найбільше вона запам'яталася шанувальникам у ролі судді популярного талант-шоу "Україна має талант". Нагадаємо, останній сезон проекту вийшов в ефір восени 2021 року з оновленим складом журі.

Детальніше про кар'єру Слави Фролової, її популярність та життя у період повномасштабної війни - читайте далі у нашому матеріалі.

Читайте також: Де зараз співак Олександр Кривошапко, який на початку повномасштабної війни волонтерив в Україні.

Слава ФроловаФото: instagram.com/slava_frolova

Слава Фролова народилася в Одесі, і вже у 1998-му вона перебралася до Києва, щоб будувати кар'єру. Пізніше жінка стала режисеркою на одному з київських телеканалів, а паралельно з цим продовжувала навчання: вона вступила на факультет режисера телебачення та кіно, щоб здобути профільну освіту.

На початку кар'єри Слава працювала арт-директоркою у нічних клубах, вела ефіри на радіо, була ведучою ранкових шоу, працювала на музичних телеканалах, вела власну рубрику у журналі та навіть відкривала івент-агентство.

Проте справжня популярність пройшла до українки у 2009-му році, коли вона стала суддею популярного талант-шоу. Люди запам'ятали її як добру, м'яку і тактовну людину, яка не любила критикувати учасників, а була до них більш лояльною на тлі інших журі.

Фролова працювала на шоу "Україна має талант" дев'ять сезонів: з 2009 по 2017 роки. В крайньому сезоні її замінила акторка Ксенія Мішина, і такі зміни не надто сподобалися глядачам, адже вони розкритикували зірку та вимагали повернути назад Фролову. Через цю ситуацію Славі навіть довелося втрутитися та публічно захистити свою колегу від цькувань.

"Як вам не соромно? Це я запитую у тих, хто влаштував цькування Ксенії Мішиній, яка пройшла кастинг та отримала роль у журі в "Україна має талант". Дайте шанс новим обличчям ділитися своєю енергією, талантом і любов’ю! Саме ваша підтримка народжує зірок, які будуть сяяти яскравіше за попередніх", - писала ведуча.

Читайте на тему: Як і чим сьогодні живе юна переможниця "Україна має талант" Вероніка Морська: фото.

Слава Фролова та Ігор Кондратюк на "Україна має талант"Фото: instagram.com/slava_frolova

Після закінчення зйомок в "Україна має талант" Фролова раптово зникла з телебачення та не надто поспішала повертатися у публічний простір. Пізніше стало відомо, що вона активно займається розвитком власних проектів. У 2012-му ведуча створила організацію, яка займається розвитком та підтримкою молодого мистецтва України: цей проект і досі функціонує та допомагає молодим талантам проявитися.

Згодом, у 2018-му, Фролова заснувала конкурс дитячого малюнку ROCKIT, аби таким чином залучити дітей до мистецтва, а також допомогти їм розкрити свою харизму та впевненість.

Також після завершення талант-шоу Фролова почала більше часу присвячувати материнству, оскільки виховує двох дітей.

У період повномасштабної війни Фролова веде блог у Instagram, де розповідає про злочини росіян в нашій країні, поширює збори на ЗСУ та ділиться іншими важливими подробицями. У березні 2022 року на сторінці свого фонду SLAVA FROLOVA GROUP вона розповіла про проект "Україна. Жінка. Війна. Свобода", який документує та засвідчує історії звичайних жінок у період війни. Одним із постів на цю тему знаменитість ділилася раніше:

"Юля говорить, що вчиться жити з війною. Щоденні обстріли, перебої з продуктами харчування, водою, теплом. Як на зло, ці кляті сльози, і в найбільш неприйнятний час. А скільки справ, і скільки людей чекає, і кожен терміново і чогось свого.

Женя ховається під час обстрілів із своїми двома дітьми. У перервах між обстрілами пере білизну для мамочок з немовлятами, а ще героїчно намагається врятувати спортивних коней, на яких Україна виборювала призові місця в міжнародних змаганнях.

Оля разом зі своєю дочкою проводить онлайн-заняття з Арт-терапії для дітей з аутизмом, якщо пощастить знайти інтернет. У дочки аутизм і Олі доводиться знаходити мільйони нових заспокійливих слів, коли починаються вибухи".

Окрім того, після 24 лютого 2022 року Фролова назвала себе волонтером, зазначивши, що допомагає у зборі необхідних медикаментів, а також веде боротьбу на інформаційному просторі: "Мене звати Слава Фролова. Я народилась в Одесі, але вже багато років живу в Києві. До війни я робила культурно-соціальні, освітні проекти і багато іншого. Але більшість людей в Україні та за її межами знають мене, як суддю ТВ-шоу "Україна має талант". Зараз, як і більшість українців, я – волонтер. Вантажі, фури, люди, діти, медикаменти, евакуація, і безумовно інформаційний фронт".

Ще у мережі знаменитість ділилася, що мешкає у столиці. Однак останнім часом вона не давала інтерв'ю, тому залишається невідомим, чи залишилася вона у рідній країні, чи все ж вирішила поїхати.

Читайте на нашому сайті: Як змінилася Анастасія Петрик, яка виграла "Дитяче Євробачення-2012" і стала зіркою у 10 років.

Слава Фролова заразФото: instagram.com/slava_frolova

У травні минулого року зірка оприлюднила фото у вишиванці, залишивши до нього такий підпис: "Вишиваночка, вишиваночка, збережи мене, мою родину, мою Країну, моїх співвітчизників, моїх друзів, мій мир, мій світ, мої мрії, мою волю, наше майбутнє".

Як виглядає Слава Фролова заразФото: instagram.com/slava_frolova

У блозі жінки юільше переважають інформаційні пости та збори, аніж власні фотографії. Свої кадри чи своїх близьких Фролова за останні майже два роки публікує вкрай рідко.

соцмережі Слави ФроловоїФото: instagram.com/slava_frolova

Що стосується особистого життя Слави Фролової, то про її обранця майже нічого невідомо. Вона виховує двох дітей: сина Марка та доньку Серафиму. Син зірки має вроджене порушення психічного розвитку - синдром Аспергера (синдром іноді називають формою високофункціонального аутизму (тобто аутизму, за якого здатність функціювати відносно збережена).

Слава Фролова з донькоюФото: instagram.com/slava_frolova

Син Слави ФроловоїФото: instagram.com/slava_frolova

У 2014 році знаменитість зізналася, що могла бути багатодітною матір'ю, але, на жаль, втратила дитину. Малюк Фролової помер у віці одного року внаслідок серцевого нападу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців