Лайм

Де зараз співак Олександр Кривошапко, який на початку повномасштабної війни волонтерив в Україні

У блозі чоловік називає себе батьком, музикантом та спортсменом

Олександр Кривошапко - український виконавець, фіналіст вокального шоу "Х-Фактор", який є уродженцем Маріуполя. На початку повномасштабної російсько-української війни він зайнявся волонтерством: допомагав переселенцям з рідного міста, Донецької області та Харкова. Нещодавно чоловік розповів у соцмережах про нову кохану після кількох розлучень. Детальніше про життя знаменитості - читайте далі на сторінці.

Читайте на тему: Jerry Heil показала свого коханого у першу річницю стосунків: романтичні фото пари.

Олександр КривошапкоФото: instagram.com/alexanderkrivoshapko

У перші місяці повномасштабного вторгнення РФ в Україну Кривошапко активно почав волонтерити, як вже зазначалися вище. Він допомагав українцям з різних міст, а також створив власний благодійний фонд "Братське серце", який займається перевезеннями гуманітарної допомоги.

В червні 2022 року зірка висловився на рахунок мобілізації та закидів стосовно того, чому він не на фронті. Так, Олександр заявив, що захищає Батьківщину у складі добровольчого батальйону, але якісь конкретні подробиці він повідомляти не став.

"Хочу відповісти тим, хто кожного дня відправляє мене до складу українських військ. Уже два з половиною місяці я перебуваю на контракті з добровольчим батальйоном, просто не розголошував, бо паралельно із цим займався іншою справою – нашим благодійним фондом. Тому не переймайтеся – із духом усе добре. Слава Україні", - казав Олександр.

Пізніше стало відомо, що Кривошапко виїхав за кордон. У його соцмережах почали з’являтися публікації, зроблені в Італії та Дубаї. Якщо ж зайти на сторінку виконавця зараз, то можна зрозуміти, що він і досі перебуває за межами рідної країни.

Як саме Кривошапку вдалося перетнути кордон України у період повномасштабної війни - залишається невідомим. Він не поспішає озвучувати цю інформацію, але разом з тим і не приховує своє місцеперебування.

Читайте також: Де зараз Микола Гнатюк: брат відомого співака розповів, як склалася його доля.

соцмережі КривошапкаФото: instagram.com/alexanderkrivoshapko

Що стосується особистого життя співака, то він був кілька разів одружений. Першою його дружиною була хореограф Тетяна Денисова, яка відома своєю проросійською позицією, отриманням російського громадянства та втечею до країни-агресора. Детальніше про її погляди та життя - читайте у нашому матеріалі.

Зі зрадницею Денисовою, яка старша за нього на 12 років, Олександр одружився у травні 2011 року. Згодом стало відомо, що пара розлучилася на тлі численних скандалів та непорозумінь.

Кривошапко з колишньою дружиною Тетяною ДенисовоюФото: instagram

Після розлучення з Денисовою Кривошапко одружився з акторкою та моделлю із Запорізької області Мариною Кінські. У серпні 2017 року у них народилася донька Аліса. Також у мережі можна знайти інформацію про те, що стосунки Олександра та Марини були цивільними і вони не узаконювали своє кохання.

Кривошапко з колишьною дружиною МариноюФото: instagram

Наступною обраницею артиста була косметологиня, яку звали Марія. Про стосунки із нею чоловік оголосив у 2021 році. Після новини про розставання він видалив усі спільні фото із дівчиною. Причину розлучення з третьою дружиною Кривошапко називати не став.

Кривошапко з колишньою дружиною МарієюФото: instagram

Після невдалих шлюбів, у жовтні минулого року, співак розсекретив нові стосунки. У соцмережах він оприлюднив романтичний кадр із дівчиною, яку назвав "своїм промінчиком світла". Відомо, що її звуть Христина. Фото у ресторані було зроблено у Мілані, як пізніше з'ясували журналісти.

На своїй сторінці у соцмережах Христина також ділилася романтичними кадрами з чоловіком та залишала до них зворушливі підписи, наприклад, такий: "Ось він - синтез мужності та ніжності. Тільки з тобою я почуваюся такою захищеною та коханою".

Читайте на нашому сайті: Дан Балан після довгого мовчання про війну згадав Україну на концерті.

Кривошапко і його обраниця ХристинаФото: instagram.com/alexanderkrivoshapko

На даний момент в Instagram Кривошапка можна побачити інформацію про те, що він: батько, співак, музикант та спортсмен. Також він залишив у шапці профілю активне посилання на свій благодійний фонд, про який згадувалося вище.

Фото: instagram.com/alexanderkrivoshapko

У блозі чоловік публікує знімки з коханою на тлі різноманітних краєвидів. Також раніше він поділився зворушливим відео зустрічі з донькою Алісою. "Я не бачив тебе рік. Найскладніший рік у моєму житті без мого головного сенсу. Любов переможе все", - зазначив чоловік у підписі до ролика.

Кривошапко з донькоюФото: instagram.com/alexanderkrivoshapko

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців