Лайм

Принцеса Уельська: королівська родина привітала Кейт Міддлтон з 42-річчям знаковим фото

Майбутня королева Великої Британії позувала в ошатному вбранні

9 січня Кейт Міддлтон виповнилося 42 роки, і з нагоди її дня народження королівська родина поділилася у мережі знаковим фото. Так, на сторінці представників монархії в Instagram з’явився закулісний знімок, зроблений в день коронації короля Чарльза та Камілли.

"Вітаємо принцесу Уельську з днем народження!" - йдеться у публікації. На знімку Кейт позує в компанії короля та королеви в одному із залів Букінгемського палацу. Автором фото є фотограф родини Кріс Джексон.

Читайте також: Принцеса Люксембургу Олександра вагітна: що відомо про королівську родину крихітної держави.

принцеса Уельська у день коронація короля Чарльза Фото: instagram.com/theroyalfamily

На церемонії дружина принца Вільяма постала у головному уборі зі срібними пелюстками від від Jess Collett x Alexander McQueen, сережках принцеси Діани від Collingwood Jewellers та намисті королеви Єлизавети II, якому більше 73 років.

Також для урочистого заходу принцеса Уельська обрала сукню кольору слонової кістки, яка була декорована вишитими трояндами, будяком, нарцисом і трилисником від Alexander McQueen. Завершили вишуканий образ ніжний макіяж та зібране волосся.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон народилася 9 січня 1982 року у місті Редінг в англійському графстві Беркшир у сім'ї Майкла Френсіса Міддлтона та Керол Елізабет. Батько Майкл походив з середнього класу, а мати Керол - з давнього роду шахтарів-вугільників Гаррісон з графства Дарем. Подружжя працювало в цивільній авіації, Керол була стюардесою, а Майкл - авіадиспетчером. У них окрім Кетрін є також середня дочка Філіпа і менший син Джеймс.

Читайте на тему: Час трагічних конфліктів: король Чарльз згадав війну в Україні у різдвяній промові.

Кейт Міддлтон виповнилося 42 рокиФото: Getty Images

У 1987 році сім'я Міддлтон створила компанію посилкової торгівлі "Party Pieces", яка успішно почала розвиватися на британському ринку і через деякий час зробила їх мільйонерами.

Хоч сім'я Кейт і не мала шляхетських привілеїв, та насправді вона, як і її чоловік - теж королівського роду: Кетрін Мідлтон по батьківській лінії є прямим нащадком Короля Едуарда ІІІ, а по материній лінії - прямим нащадком Короля Едуарда IV. Принцеса Кетрін і принц Вільям між собою є дуже далекими родичами, а саме п'ятнадцятиюрідними братом і сестрою.

За принца Вільяма Кейт Міддлтон вийшла заміж у квітні 2011 року. У шлюбі у пари народилося троє дітей: принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї. Старший син Чарльза Вільям - головний спадкоємець престолу, а значить його обраниця Кейт - майбутня королева Британії.

Кейт і Вільям у день весілля в квітні 2011Фото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни