Лайм

Де зараз Інна Цимбалюк: "Міс Україна Всесвіт" одружена з росіянином і мовчить про війну

Модель жодного разу не висловила свою громадянську позицію

Для деяких учасниць українських конкурсів краси корона стала білетом у розкішне життя. "Міс Україна-2001" Олександра Ніколаєнко у віці 27 років вийшла заміж за американського мільярдера Філа Раффіна. Нині вона зникла з публічного простору та мовчить про війну в Україні. Мовчазну позицію обрала ще одна королева краси - "Міс Україна - Всесвіт" Інна Цимбалюк, яка здобула титул у 2006 році.

Читайте також: Учасниця "Міс Україна-2023" після дискваліфікації підтвердила, що зустрічається із російським бізнесменом.

Інна Цимбалюк на конкурсі "Міс Всесвіт-2006" Фото: https://www.facebook.com/tsymbaliuk.inna

Після участі у конкурсі "Міс Всесвіт" у Лос-Анджелесі, де Цимбалюк увійшла в топ-20 найкрасивіших дівчат світу, розпочався телевізійний етап її кар'єри. Дівчина вела проект "Танцюю для тебе" на "1+1", була ведучою програми "Погода" та інших шоу, а також пробувала себе в ролі акторки ("Серцю не накажеш", "Якби я тебе любив", "Рідні люди"" та інші фільми та серіали).

Юрій Горбунов, путініст Олександр Буйнов та Інна Цимбалюк у 2011 році, шоу "Зірка+Зірка" Фото: https://www.facebook.com/tsymbaliuk.inna

Життя Інни Цимбалюк докорінно змінилося після весілля з російським олігархом Ігорем Пестриковим, який старший за неї на 19 років. Модель переїхала до Москви, у 2015 році народила дочку, і незабаром її зв'язок з Україною обірвався.

Насолодитися безтурботним життям у країні-агресорці у Цимбалюк не вийшло: її чоловіка звинуватили в розкраданні 250 млн рублів на підприємстві "Солікамський магнієвий завод". Наразі Пестриков є фігурантом кримінальної справи в РФ, у 2022 році він був оголошений в розшук.

Інна Цимбалюк жодного разу не показувала фото з чоловіком і не коментувала їхнього шлюбу, хоча в Instagram активно демонструє своє розкішне життя. Відомо, що модель живе у Латвії разом із дочкою. Вона жодного разу прямо не засудила воєнну агресію РФ щодо України, хоча після 24 лютого 2022 року опублікувала в Instagram молитву українською мовою.

Фото: https://www.instagram.com/inna.tsymbaliuk__/

Читайте також: Конкурс "Міс Україна Всесвіт" змінив назву через скандал із учасницями "Міс Україна-2023".

"Молімося разом! Спільна молитва здатна відвернути загрозу і подолати всяке зло", - йшлося у її першій та останній публікації, що опосередковано стосувалася війни.

Фото: https://www.instagram.com/inna.tsymbaliuk__/

Також Цимбалюк, схоже, закрила свій бренд SHUSHŪ, одяг якого продавала у Росії. Її громадянська позиція обмежилася заявою, що мрії про "мир в усьому світі" не справджуються. "Нездійснене очікування 2023 року - мир в усьому світі", - писала Цимбалюк напередодні нового 2024 року.

Фото: https://www.instagram.com/inna.tsymbaliuk__/

Також Цимбалюк скаржилася на "вимушену еміграцію" та брала участь в "актуальному прямому ефірі" для росіян, які хочуть "знайти себе на новому місці". Схоже, колишня "Міс Україна - Всесвіт" вирішила захистити себе від реальності, а відповідальність за війну на батьківщині переклала на "ЗМІ та політиків".

"Сподіваюся, вас не здивує, що ЗМІ, політики і ті, хто стоїть за ними, майстерно володіють маніпулятивними методами. І тут тільки нам вирішувати - куди звернути нашу увагу: віддати її маніпуляторам або довірити своєму розуму та свідомості", - писала вона у 2023 році.

Фото: https://www.instagram.com/inna.tsymbaliuk__/

Раніше "Міс Всесвіт Україна-2023" зізналася, що ледь не вчинила самогубство через втрату стосунків.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита