Лайм

Дженніфер Лопес у відвертій сукні українського дизайнера зіграла наречену у новому кліпі

Зірка вразила черговим яскравим образом

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес презентувала кліп на пісню "Can’t Get Enough", у якому з'явилася у весільній сукні від українського дизайнера. Вона обрала біле корсетне вбрання, створене Іваном Фроловим.

Одяг декорований ефектними вирізами у формі сердець в зоні живота та ніг. Ця сукня входить до колекції осінь-зима 2023-24 і була представлена на Тижні моди у Лондоні. За словами дизайнера, одразу після показу це вбрання забронювали стилісти Лопес.

Читайте також: Джей Ло у рожевому, Тейлор Свіфт – у паєтках: найкращі образи зірок на "Золотому глобусі-2024".

Джей Ло у сукні FROLOV Фото: YouTube

"Сукня для Дженніфер унікальна, вона досі існує в єдиному екземплярі, має два знакові вирізи FROLOV у формі серця та оздоблена великою кількістю ручної вишивки кристалами", - висловився про образ Фролов, який є засновником та креативним директором свого бренду FROLOV.

Сукня Івана ФроловаФото: instagram.com/frolovheart

Вбрання від Фролова у 2023-му році стали одними із найпопулярніших серед світових зірок. Одяг від бренду FROLOV обирають Бейонсе, Maneskin, Кайлі Міноуг, Дженніфер Лопес, Megan Thee Stallion, Сабіни Карпентер. Крім того, дизайнер створював вбрання для ведучої Аліші Діксон, запрошених зірок Тіни Кароль та Джамали і представників України гурту TVORCHI на "Євробачення-2023". Також Фролов зробив кілька унікальних образів для кліпу британського виконавця Сема Сміта.

Читайте на тему: Гайді Клум та її 19-річна донька Лені знялися у фотосесії в мереживній білизні: фото.

Що стосується нової пісні Лопес, то "Can’t Get Enough" - це перший сингл із її нового альбому "This is Me… Now", вихід якого запланований на 16 лютого 2024. Того ж дня на Amazon Prime Video має вийти і фільм з однойменною назвою. Режисером стрічки став чоловік Лопес, актор Бен Аффлек.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєрка, продюсерка та бізнеследі. Дворазова номінантка на премію "Золотий глобус". Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну підтримала українців та заборонила свої кліпи на території держави-агресора. Згодом після цього керівник офісу Президента України Андрій Єрмак подякував зірці за підтримку та запросив відвідати нашу країну.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни