Лайм

Відомий український співак зізнався, що його дорослий син збирається стати військовим в Ізраїлі

Давид прагне пов'язати життя з військовою справою

Український виконавець, фронтмен гурту "Корупція" Міша Крупін, який раніше висловлювався про розвиток своєї кар'єри після п'яного виступу в Одесі, має дорослого сина Давида. Артист зізнався, що його 21-річна дитина планує стати військовим в Ізраїлі, де продовжується війна.

Так, в інтерв'ю Євгену Фешаку в рамках програми "33 запитання" виконавець озвучив подробиці. Зокрема, він сказав, що Давид на даний момент проходить службу в ізраїльській армії і в найближчому майбутньому хоче пов'язати своє життя з військовою справою, а точніше - підписати контракт та поповнити ряди професійних ізраїльських солдатів.

Читайте на тему: Не знаю, чи він воює: Рудницька засумнівалася в Козловському, який "виставляє фото у формі".

Міша Крупін в програмі "33 запитання"Фото: YouTube

"Він хоче зараз піти військовим шляхом, стати професійним військовим, підписати контракт і служити додатково", - сказав Крупін.

Також артист зауважив, що у нього із сином гарні стосунки. Вони часто спілкуються на тему війн і в Україні, і в Ізраїлі, а також обговорюють майбутнє Давида. "Ми спілкуємося час від часу. У нас класні стосунки. Ми спілкувалися про війну, він мені розповідав що там відбувається. І загалом у нас постійні розмови щодо його майбутнього", - сказав знаменитість.

Що стосується того, чи підтримує Крупін прагнення сина стати військовим у період гострої фази бойових дій в Ізраїлі, то він не дав прямої відповіді. Проте підкреслив, що його нащадок теж займається музикою і пише пісні різними мовами:

"З одного боку я постійно йому щось все життя розповідаю. Він займається творчістю. Пише пісні. Раніше писав російською. Останні пісні його були українською, на івриті, англійською пише. Це поки не комерційно".

Читайте також: В холодний піт кидає: Тарас Тополя в резерві прокоментував можливість повернення на фронт.

син Міші Крупіна ДавидФото: соцмережі

Як відомо, 21-річний Давид живе в Ізраїлі вже близько п'яти років. До цієї країни хлопець перебрався з РФ, коли йому було 16 років, і зробив він це за спеціальною програмою для українських євреїв.

Про особисте життя Міші Крупіна відомо не так багато, але у Вікіпедії зазначається, що в законних стосунках він був двічі, і, окрім сина Давида, також має ще і доньку. Також у розмові з Фешаком артист зізнався, що наразі має кохану людину, проте озвучити подробиці на цю тему він поки відмовився.

"Шлюб для мене – це праця. Це робота", - коротко прокоментував Кріпін своє ставлення до шлюбу.

  • Раніше дружина Тамерлана розповіла, чим зараз займається співак, який на початку війни був у ТрО.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування