Лайм

Наталія Могилевська відповіла на закиди, що удочерила дітей "заради піару"

Зірка відповіла на питання, які цікавили її підписників

На початку січня співачка Наталія Могилевська розсекретила, що майже два роки тому удочерила двох дівчаток-сестер Софію та Мішель. Молодшій з них 3,5 роки, а старшій – 12. І поки одні щиро радіють за артистку та її зміни у житті, інші - звинувачують у тому, що вона забрала дітей з дитбудинку "заради піару".

На подібні закиди Могилевська відповіла в Instagram-stories. Зокрема, вона заявила, що розвиток своєї кар'єри припинила ще близько 10 років тому, а про удочеріння розповіла практично через два роки, а не одразу. Тому для "хайпу чи піару" тут точно немає місця.

Читайте також: Були сильно перелякані: Могилевська пояснила, чому два роки мовчала про удочеріння двох дівчаток.

Могилевська з донькамиФото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Це дивно чути. Я залишила кар'єру на піку успіху 10 років тому і майже не випускала пісень і нічого не піарила. Усі розуміли, що я самотня і їжджу кудись в Індію. А після того повернулася, всиновила двох дітей і два роки це приховувала. Завжди знайдуться ті, хто бачить світ через призму своїх розчарувань", - написала Наталія.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Також у блозі зірка зізналася, що їй знадобився час та терпіння для того, щоб налагодити зв'язок з дівчатами. Проте старання виправдали себе, адже новоспеченій родині вдалося спільну мову, і дівчата вже навіть називають співачку "мамою".

"На початку було важко, але я вчилась, знаходила контакт і терпіння. Завжди була рівною в своїй любові та підтримці. Поступово діти розслабилися і повірили в те, що вони у безпеці, і що з ними буде все гаразд", - поділилася артистка.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, про те, що стала мамою, Наталія розповіла в новорічну ніч. Пізніше вона дала інтерв'ю журналістці Олені Фроляк, під час якого озвучила інші деталі. Зокрема і те, що однолітки її дівчат досі не знають, хто їхня мама.

Читайте на тему: Читаю книжки про виховання дітей: Могилевська розповіла, як змінилося її життя після появи доньок.

"Я полюбила їх, мені дуже хотілося їм допомогти. Так, це дуже складно. Я серйозно думала, перед тим як узяти цю відповідальність, тому що я не була мамою, і мені треба було вчитися. Я читаю купу книжок про те, як виховувати дітей, - також висловлювалася зірка про доньок. - Бо коли малеча з’являється поступово, ти встигаєш навчитися. А коли одразу, майже підліток… Сьогодні їм відповідно 3,5 і 12 років. Мої кохані донечки".

Як відомо, на удочеріння Могилевська наважилася разом із коханим чоловіком, з яким познайомилася уже в період повномасштабної війни. Його звати Валентин, і лише нещодавно знаменитість вперше показала його публічно. В рамках телемарафону оприлюднили ролик, де співачка обіймала та цілувала таємничого обранця у військовій формі.

Могилевська і її обранець ВалентинФото: 1+1

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків