Лайм

Корону "Міс Америка 2024" отримала 22-річна офіцерка повітряних сил США: фото

За корону змагалися більше 50 учасниць

У США пройшов 96-й конкурс краси "Міс Америка-2024", у якому перемогла Медісон Марш. 22-річна дівчина - молодша лейтенанка Військово-повітряних сил США і магістрантка програми публічної політики Гарвардської школи Кеннеді.

Володарка корони представляла штат Колорадо та стала першою офіцеркою ВПС, яка здобула національний титул. Всього за корону боролася 51 учасниця із 50 штатів Америки, а також округу Колумбія. Про це пише видання CNN.

Читайте також: У В'єтнамі обрали "Міс Земля-2023": хто переміг та яке місце посіла українка.

переможниця конкурсуФото: instagram.com/missamericaco

22-річна Медісон МаршФото: instagram.com/missamericaco

Фінал пройшов через три ночі після попередніх змагань. Спершу було обрано 11 півфіналісток, 10 з яких були призначені суддями, а одна - публічним голосуванням.

Потім півфіналістки пройшли чотири етапи заходу: фітнес-дефіле (вихід на подіум у прикрашеному стразами спортивному одязі), раунд-дискусія "гарячих тем", який замінив більш традиційні для конкурсу питання і відповіді на розрізнені тези, конкурс талантів і вихід у вечірніх вбраннях.

Під час дискусійного раунду, у якому згадувалося про тероризм, технології, харчування та зміну клімату, Марш заговорила про наркотики в США та про боротьбу своєї покійної матері з онкологією (а саме раком підшлункової залози). В рамках заходу дівчина презентувала усний твір, який був присвячений отриманню ліцензії пілота 16-річному віці.

Читайте на тему: Відчула себе королевою: українка Анастасія Феєр прокоментувала поразку на конкурсі "Міс Земля-2023".

Медісон під час фітрес-дефілеФото: instagram.com/missamericaco

До фіналу пройшли лише п'ять дівчат з 11-ти. Ці щасливиці мали відповісти на запитання про їхні цілі на конкурсі "Міс Америка". Марш, коментуючи це питання, заявила, що військова освіта для неї є своєрідним втіленням "відданості навчанню та лідерству, що має пристрасть".

Медісон розповіла про свою військову освітуФото: instagram.com/missamericaco

До слова, "Міс Америка" - це щорічний конкурс, який відкритий для жінок зі Сполучених Штатів у віці від 18 до 28 років. Був започаткований ще у 1921 році. Володарка минулорічного титулу нагороджує переможницю. Тобто саме Медісон коронуватиме свою наступницю у 2025-му році.

Марш здобула освіту пілота у 16 роківФото: instagram.com/missamericaco

  • Нещодавно стало відомо, що учасниця "Міс Світу" з Болівії потрапила до в'язниці: її звинуватили у торгівлі зброєю.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита