Лайм

Не формат "Євробачення": YAKTAK прокоментував реакцію слухачів на його пісню "Lalala" для Нацвідбору

Юзери висловили свою думку у численних коментарях

Днями фіналісти Нацвідбору на "Євробачення-2024" представили свої конкурсні роботи, і у мережі продовжується їхнє активне обговорення. Наприклад, гурт NAHABA з піснею "GLASSS" запідозрили у плагіаті, адже композиція нагадала багатьом слухачам мотив "Нас не догонят" гурту "Тату". Також юзери прокоментували конкурсний трек виконавця YAKTAK (справжнє ім'я - Ярослав Карпук).

Зокрема, під піснею артиста на YouTube чимало людей висловили підтримку і написали позитивні коментарі, проте зустрічаються і такі, які кажуть, що трек "Lalala" їм подобається, але це не зовсім формат "Євробачення". theLime зібрав деякі коментарі українців, їх ви можете побачити нижче.

Читайте також: Хто буде в журі українського Нацвідбору на "Євробачення-2024": в "Дії" нове опитування.

співак YAKTAKФото: instagram.com/yaktak_official

"Для українського радіо. Але не формат "Євробачення", а ми маємо думати, як будемо виглядати там. Забирайте в свій плей-лист, але голосуйте свідомо", "Для мене представник України на "Євробаченні" має, крім своєї основної ролі, бути амбасадором української культури у Європі. Ця ж пісня розрахована на внутрішнього споживача", "Хіт в межах кордонів України, розрахована на українську аудиторію", - пишуть користувачі мережі.

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Ярослав відреагував на таку реакцію слухачів і у коментарі нашому виданню заявив, що добре сприймає конструктивну критику.

"Дуже багато різних коментарів, різних думок. І це нормально. Радий, коли люди пишуть конструктивну критику, це цікаво читати. Для мене формат "Євробачення" - це трек, який запам'ятовується, і я постарався зробити круту, запальну пісню, яку буде наспівувати вся Україна, а потім і Європа", - висловився щодо цього Карпук.

Як відомо, вже 3 лютого разом з іншими артистами YAKTAK буде змагатися за право представляти нашу країну на міжнародній музичній арені у цьому році. Нещодавно виконавець вже встиг презентувати кліп на конкурсну пісню "Lalala", яка, до слова, зараз на 3-му місці в трендах YouTube.

"LaLaLa" – це драйвовий, танцювальний трек про вічне. Про героя, який прагне кохання, але зіткнувся з невзаємністю. Пісня виконана в незвичному стилі для співака, тому він точно вас здивує", - йшлося у прес-релізі.

Читайте на тему: Треба показати, що Україна жива: співачка ANKA про значення "Євробачення" і шароварщину в піснях.

YAKTAK зізнається, що "Євробачення" – його мрія ще з дитинства:

"Євробачення" - це моя мрія дитинства. Коли я тільки починав співати, я дивився конкурс і уявляв себе на його сцені. Я постарався зробити крутий, запальний трек. Зробив все можливе від себе і вклав всю свою душу і внутрішній вогонь. Я зробив такий хук, щоб пісня запам’ятовувалась одразу і вся Європа наспівувала її. В "LaLaLa" є справжня, щира українська енергія. І також, найголовніше, "Євробачення" - це моя можливість ще більше допомагати ЗСУ".

Нагадаємо, "Євробачення-2024" пройде у шведському місті Мальме. Перший півфінал відбудеться 7 травня, другий – 9 травня, а гранд-фінал – 11 травня.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші