Лайм

Відірваний від реальності: Євген Кот розкритикував Влада Яму, який планує повернутися в Україну

Зірковий хореограф вже майже два роки живе за кордоном

Український хореограф Влад Яма, який на початку повномасштабної російсько-української війни перебрався жити до США, планує повернутися на Батьківщину. Про такі плани чоловіка розповів його колега Євген Кот.

Зокрема, в інтерв'ю виданню OBOZREVATEL танцюрист поділився, що про відповідні замисли Ями йому розповіли знайомі, які підтримують спілкування з ним. Євген, коментуючи всю цю ситуацію, дивується з того, що Влад не розуміє всіх обставин та щиро продовжує вірити у те, що все буде так само після його повернення додому.

Читайте також: Я б не згадав: Дмитро Дікусар поділився ставленням до Влада Ями, який живе у США.

Євген КотФото: instagram.com/kot_jenya

"Десь пів року тому мені розповідали спільні знайомі, що він щиро вірить, що без проблем житиме в Києві. Не "відстрілює" зовсім того, що відбулося, думає, що якщо організовує якісь збори для ЗСУ, донатить сам, то цього достатньо. Якось він публічно зізнався, що боїться за свою родину. То це не проблема: залишай їх там, а сам додому – щось серйозне робити для перемоги", - говорить Євген.

Танцюрист додає, що не слідкує за теперішнім життям свого колеги: "Я не відслідковую теперішнє життя Ями. Бачив, що його багато критикували за участь у вечірці з російською назвою, – продовжує Кот. – Що тут скажеш: дехто з людей, які виїхали, опинилися зараз трохи відірваними від нашої теперішньої реальності. Мені здається, що Влад до цього часу думає, що коли закінчиться війна, він повернеться в Україну. І все в його житті буде так само, як раніше".

Окрім того, Кот зазначає, що не може зрозуміти, чому Влад подався до США. На його думку, медійним людям слід надихати інших власним прикладом, а не виїжджати з країни у складні часи.

"Можу припустити, що в якийсь момент злякався, але вже минуло багато часу, велика частина українців, які виїхали, повернулися. І публічні, і непублічні – різні. Вважаю, що медійні люди мали залишатися в країні, щоб у такий спосіб подавати приклад іншим, що треба гуртуватися. А не тікати", - говорить знаменитість.

Читайте на тему: Не тільки Влад Яма: хто з українських зірок постійно живе за кордоном під час війни.

Влад Яма живе в СШАФото: instagram.com/vladyama_official

Як відомо, Влад Яма разом із дружиною та сином виїхав до Америки у перші дні повномасштабного вторгнення РФ в нашу країну. Раніше він коментував цю тему та заявляв, що зміг перетнути кордон ще у той період, коли чоловікам можна було це зробити. "Я виїхав одразу, дуже швидко", - казав танцюрист.

У чужій країні чоловік намагається допомагати Батьківщині: проводить різноманітні заходи на підтримку української армії, а також розповідає про війну в соцмережах. Проте, навіть попри це, його часто критикують користувачі мережі за демонстрацію "безтурботного життя".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування