Лайм

Моніка Белуччі у штанях кльош і вагітна наречена Паттінсона: найкращі образи зірок на "Еммі-2024"

Знаменитості позували у розкішних сукнях і костюмах

15 січня 2024 року в Лос-Анджелесі відбулася довгоочікувана церемонія вручення премії "Еммі-2023", яка була відкладена через страйки Гільдії сценаристів Америки. Захід, який ще називають телевізійним аналогом "Оскара", традиційно збирає багато зірок, які демонструють на червоній доріжці свої ретельно підібрані образи. Розглянемо виходи знаменитостей, які запам'яталися найбільше.

Елізабет Дебікі

Номінантка "Еммі-2023" акторка Елізабет Дебікі, яка зіграла принцесу Діану у 5 та 6 сезонах серіалу "Корона", обрала для церемонії бордову сукню Dior, виготовлену за індивідуальним замовленням. Її вбрання виглядало стримано та по-королівськи.

Читайте також: Український фільм "20 днів у Маріуполі" увійшов одразу у два шорт-листи премії "Оскар-2024".

Фото: Getty Images

Айо Єдебірі

Акторка Айо Єдебірі з'явилася на червоній доріжці у чорній шкіряній сукні без бретельок Louis Vuitton. Вона отримала премію "Еммі" за найкращу жіночу роль другого плану у комедійному серіалі "Ведмідь".

Фото: Getty Images

Сара Снук

Переможниця у категорії найкраща акорка драматичного серіалу Сара Снук на килимову доріжку премії одягла червону сукню Vivienne Westwood. Наряд зірки серіалу "Спадкоємці" виділявся завдяки драпіровці, яка надавала пишній спідниці форму троянди з пелюстками. Яскравий образ був доповнений прикрасами Cartier з діамантами.

Фото: Getty Images

Моніка Белуччі

Моніка Белуччі прийшла на церемонію разом зі своїм коханим, режисером Тімом Бертоном. Акторка була одягнена у костюм Saint Laurent чорного кольору. Наряд складався з короткого жакету і штанів кльош, й доповнений білою сорочкою з краваткою-метеликом. З аксесуарів зірка обрала маленький блискучий клатч і сережки Cartier.

Фото: Getty Images

Джессіка Честейн

Акторка Джессіка Честейн віддала перевагу вбранню неонового кольору. Її салатова сукня Gucci прикрашена мікробахромою і тонкою розшивкою паєтками. Яскравість сукні зірки компенсувалося смарагдово-зеленими прикрасами Reza.

Фото: Getty Images

Сьюкі Уотерхаус

Акторка Сьюкі Уотерхаус і обраниця Роберта Паттінсона, яка чекає на дитину від зірки "Сутінків", прийшла на червону доріжку в образі, який підкресллив вагітність. Її смілива червона сукня Valentino пошита так, щоб облягати фігуру в ділянці живота.

Читайте також: Роберт Паттінсон і його вагітна обраниця заручилися: у мережі з'явилися фотодокази.

Фото: Getty Images

Селена Гомес

Селена Гомес блищала в ефектній сукні, виготовленій з прозорої тканини та аплікацією кольору бичачої крові. Сміливе вбрання ідеально поєднувалося з босоніжками Rene Caovilla від Gomez та прикрасами Tiffany & Co.

Фото: Getty Images

Дженна Ортега

Дженна Ортега зупинила свій вибір на пишній сукні з напівпрозорої тканини та квітковими вставками Christian Dior, в якій немає жодного натяку на чорне вбрання Уенсдей Аддамс. Образ акторки доповнювали туфлі на підборах, які ідеально гармоніювали з вбранням.

Фото: Getty Images

Обрі Плаза

Обрі Плаза з'явилася на червоній доріжці у сукні Loewe оригінального крою вершкового відтінку. Родзинкою образу став декоративний елемент у вигляді величезного цвяха, розташованого у верхній частині вбрання.

Фото: Getty Images

Олена Ємчук

Українська художниця Олена Ємчук, яка на церемонії супроводжувала чоловіка, актора Ебона Мосс-Бакрака, прийшла у строкатій сукні зі клаптиків. Українка давно живе у США, але займається й українськими проектами також. Саме Ємчук створила обкладинку та ілюстрації для збірки VOGUE "Сучасна українська проза та поезія". І її сукня Ulla Johnson для "Еммі-2023" у відповідних відтінках.

Фото: Getty Images

Дивіться також найкращі образи зірок на кінопремії "Золотий глобус-2024", яка відбулася 8 січня.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита