Лайм

Єфросиніна прокоментувала скандал з Морозюк, яка "не цікавилася" походженням грошей Гринкевича

Телеведуча висловилася на цю тему в Instagram

Маші Єфросиніній дорікнули в тому, що вона, мовляв, не висвітлює корупційний скандал з Гринкевичами, в якому також фігурує медійна художниця Соня Морозюк, наречена львівського бізнесмена Романа Гринкевича. Хейтери звинуватили телеведучу в тому, що вона публічно не критикує скандальну сім'ю, яка витрачала гроші Міноборони на розкішне життя, тоді як в інтерв'ю соромила Анну Трінчер за демонстрацію цінних речей.

Знаменитість не стала мовчати і вирішила пройти квест "дотепних закидів". Єфросиніна нагадала, що вона однією з перших зробила в "сторіз" репост публікації блогера Ігоря Лаченкова (Лачена), який провів власне розслідування.

Читайте також: Дантес заступився, Трінчер засудила: зірки обговорюють корупційний скандал з нареченим Соні Морозюк.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"По-перше, щиро перепрошую, але чи хтось з цієї родини сидів особисто переді мною і давав мені інтерв'ю, щоб я щось в них мала змогу запитати? Щодо висвітлення цієї історії - я була одна з найперших, хто репостнув матеріали Лачена, за що Ігор мені навіть подякував, тому що воно ніяк не розходилося спочатку".

Єфросиніна вкотре нагадала "особливо обдарованим", яким "г*воноблогери" вклали в голови кліше "не на часі добре виглядати" і "сама в карт'є сиділа", що вона категорично проти вихваляння люксового життя під час війни.

"Г*овноблогером" Марія ймовірно назвала блогера і колишнього чоловіка Анни Трінчер Олександра Волошина, який через кілька днів після виходу інтерв'ю назвав ведучу "лицеміркою", бо та критикувала співрозмовницю за "розкішне життя", а сама сиділа на інтерв'ю в люксових прикрасах Cartier.

"Розпаковка" дорогих тачок та будинків в соцмережах, особисто на мою думку, зараз неприпустима. Мені завжди це здавалося жлобством - таким виправданням внутрішньої дріб'язковості, але зараз просто треба мати елементарну совість перед тими, хто за нас воює!" - висловилася Марія.

Водночас, за словами телеведучої, вона "категорично за", щоб всі люди заробляли багато і чесно. Маша Єфросиніна підкреслила, що на всі свої прикраси, одяг та автомобіль заробила своєю невпинною працею. До того ж, усі свої доходи вона задекларувала.

Читайте також: 25-річний блогер Волошин похвалився, скільки квартир купив у Києві та який дохід має.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Щодо скандалу із родиною Гринкевичів та самої Соні Морозюк, то Єфросиніна вважає, що художниця мала цікавитися походженням грошей свого нареченого.

"Я читала багато думок, мовляв, ну яка закохана дівчина цікавиться походженням статків нареченого!? Так, я не цікавилася, звідки у хлопця Ігоря жигулі, коли він приїжджав до мене на побачення в Керчі. Тому що була нікому не відома закохана керченська звичайна дівчинка, - сказала уродженка Криму. - А коли ти побудував собі (свідомо побудував) соціальний капітал у вигляді популярності і, читай, певної соціальної відповідальності, ти, хочеш не хочеш, але маєш цікавитися! З тебе тепер спитають".

Читайте також: У художниці Соні Морозюк знайшли 2 квартири, які пов'язують із корупційними оборудками Гринкевича.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, до скандалу 24-річна Соня Морозюк показувала розкішний спосіб життя та дорогі подарунки від Романа Гринкевича. Підозра у громадськості викликала купівля художницею комерційного приміщення за 250 тис. доларів, хоча сама вона заявляла, що за рік заробляє 100 тис. доларів.

Пізніше виставку Соні Морозюк у Києві закрили, а сама вона зіткнулася із цькуванням у мережі. Дівчина прокоментувала звинувачення та заперечила, що її наречений вкладав у розвиток її кар'єри брудні гроші. За словами Морозюк, з Романом Гринкевичем вона зустрічається лише 5 місяців, 2 з яких вони заручені. Статками бізнесмена та походженням грошей на дорогі подарунки вона нібито ніколи не цікавилася.

Фото: facebook.com/plinskiymedia


Раніше оприлюднили повний список майна бізнесмена Гринкевича та його оточення: елітні авто, зброю та 17 квартир.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни