Лайм

Даша Квіткова назвала відомих холостяків, з якими сходила б на побачення

Серед них - футболіст, волонтер та шоумен

Після розлучення з Нікітою Добриніним Даші Квітковій приписували романи з продюсером Євгеном Таллером і героєм шоу "Холостяк" Михайлом Заливаком. Блогерка спростувала чутки і заявила, що її серце нині вільне. Однак є у Квіткової фаворити, з якими вона погодилася б сходити на побачення.

У кулінарній програмі Даші Астаф'євої "Такі страви" Квіткова зізналася, що їй подобається 23-річний футболіст збірної України та лондонського "Челсі" Михайло Мудрик.

Читайте також: Аліментів немає: Даша Квіткова розповіла, хто фінансово забезпечує їхнього з Добриніним сина.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova

"Він мені постійно трапляється зараз у рекомендаціях [в Instagram], і я на нього "залипаю". Я розумію, що він трохи молодший за мене, - зі сміхом розповіла 25-річна блогерка. - Я йому ставлю ті лайки, ставлю, але він мене щось не помічає. Міша, вже втомилася лайкати твої фотки. Скиньте йому, будь ласка, цей випуск".

Також серед відомих українських холостяків, з якими не відмовилася б зустрітися Квіткова, опинилися блогер і волонтер Ігор Лаченков та шоумен Євген Янович.

"Ми з Женею спілкуємося, тому так. Вже плануємо піти на каву, - зізналася Даша. - Просто вип'ємо каву, бо ми дуже зайняті люди".

Футболіст Михайло Мудрік, шоумен Євген Янович та блогер-волонтер Ігор Лаченков Фото: Instagram

Тим часом Нікіта Добринін прокоментував чутки про роман із моделлю Чарою Хорив.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі