Лайм

В нього є мати: Різатдінова розповіла про спілкування сина з батьком - екснардепом Онищенком

Колишні закохані розійшлися у 2019-му році

Художня гімнастка Анна Різатдінова виховує сина Романа, якого народила у шлюбі з колишнім чоловіком, скандальним олігархом Олександром Онищенком. Раніше вона розповідала про виховання хлопчика, а цього разу поділилася подробицями його стосунків з батьком.

Деталі спортсменка повідомила журналістці Наталії Тур в рамках програми "Тур зірками" для "Люкс ФМ". Зокрема, Різатдінова зазначила, що з ексобранцем та батьком своєї дитини спілкується лише за необхідності, ніяких інших спільних тем між ними не лишилося.

Читайте також: Немає сил боротися: Анна Різатдінова розповіла, чому не спілкується з мамою у Криму.

Анна Різатдінова і Наталія ТурФото: YouTube

"Наші стосунки не змінилися. Коли мені потрібно зробити якийсь документ саме по дитині або якийсь договір на паспорт, так, авжеж, ми спілкуємося. Але інших спільних тем у нас немає. Дитина в основному живе зі мною, менше спілкування саме з татом, але в нього є мати", - сказала Анна.

Окрім того, відомо, що у період повномасштабної війни призерка Олімпійських ігор-2016 розійшлася з коханим, з яким зустрічалася тривалий час після розлучення. Коли через війну вона виїхала з України, колишні закохані намагалися будувати стосунки на відстані, проте щасливого кінця у цієї історії, на жаль, не трапилося. Ініціатором розриву виступила саме Анна.

"Війна внесла свої корективи, але ми дружимо, товаришуємо, допомагаємо одне одному, час показав, що не твоє, або я подорослішала, або я щось зрозуміла", - прокоментувала вона ці стосунки.

"Війна показала, що я дуже змінилася і кохана людина дуже змінилася, мені потрібне інше. Мені потрібна людина, яка буде дарувати мені тепло, ось цей затишок, про який я мріяла з дитинства, - також сказала відома українка. - Я з 5 років у спорті і в мене не було такого моменту, коли мати мене обійме, мені цього не вистачає, саме обіймів, щоб людина була зі мною, щоб підтримувала, саме це я шукаю".

Читайте на тему: Були сильно перелякані: Могилевська пояснила, чому два роки мовчала про удочеріння двох дівчаток.

Анна Різатдінова з сином Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

Висловилася гімнастка і на рахунок того, скільки має заробляти її майбутній партнер: "Це важливо для балансу, мій партнер повинен заробляти точно не менше, ніж я. Це не більше 5 тисяч доларів".

Нагадаємо, окрім сина Романа від Анни Різатдінової, у Онищенка є ще троє дітей від різних жінок. До 2009 року він був одружений з однією з зірок спонсорованих ним конкурсів "Міс Україна", моделі Ксенії Кузьменко. Пара тривалий час жила у Бельгії. Від цих стосунків колишній нардеп має сина Олександра (2002 р. нар).

Після розлучення Онищенко був у стосунках з українською фотомоделлю Сніжаною Онопко, весілля з нею було заплановано на грудень 2009-го, але так і не відбулося. З нею чоловік розлучився на початку 2010.

Олександр ОнищенкоФото: instagram.com/aleksandr.onyshenko

Також, за інформацією українських ЗМІ, бізнесмен був у стосунках з колишньою зіркою тенісу Мартіною Хінгіс. У жовтні 2021 року в Онищенка в місті Анкум, Німеччина народилася дочка. Також він має дочку 1994 року народження.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також