Лайм

Нікіта Добринін розповів, які у нього стосунки з Чарою Хорив, з якою йому приписують роман

Телеведучий прокоментував чутки

Після розлучення з Дашею Квітковою влітку 2023 року Нікіті Добриніну приписують роман з Чарою Хорив, яка раніше зустрічалася з блогером Богданом Буше. У жовтні вони разом прийшли на вручення премії Muzvar Awards, де охоче позували журналістам. Потім ведучий і модель інтригували своїх підписників однаковими знімками, підігріваючи чутки про те, що вони - пара.

У коментарі журналістам програми "Неймовірна правда про зірок" телеведучий відповів, які у нього стосунки з блогеркою. Нікіта не став приховувати, що спілкується з Чарою, але запевнив, що вони - просто друзі. "Ми чудово спілкуємось, товаришуємо, дружимо. Ось як я це зараз можу назвати", - сказав Добринін.

Читайте також: Даша Квіткова натякнула, що її не влаштовувало у стосунках із Нікітою Добриніним.

Нікіта Добринін і Чара Хорив Фото: muzvar.com.ua

На запитання, чи збираються вони разом зустрічати Новий рік, Нікіта сказав, що ні.

"Я просто елементарно не знаю, де і як я перебуватиму. Чи буду я працювати, чи буду я з друзями у новорічну ніч. Тому й не планувалося нічого", - додав телеведучий.

У листопаді Добринін розповідав, що в його серці оселилося нове кохання, але казав, що поки це не ті стосунки, про які хочеться відкрито заявляти.

"Зараз я скоріше перебуваю в моменті закоханості, ніж якесь повністю холостяцьке відокремлене життя. Я не в таких стосунках, щоб сказати, що це серйозно чи я про це хочу заявляти. У мене є кохання у серці і це найголовніше. Мені хочеться залишати персональне персональним", - говорив Нікіта.

Нагадаємо, шлюб Нікіти Добриніна і Даші Квіткової, які познайомилися на шоу "Холостяк-9", тривав два з половиною роки. У них народився син Лев, якого після розлучення батьки забезпечують порівну. Ведучий заявляв, що вважає свою колишню чудовою мамою, і для виховання їхньої дитини саме це є головним.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Нас пов'язує батьківство, нас пов'язує повага одне до одного. Нас пов'язує бажання розвиватися і бути найкращими батьками для нашого сина. У нас це більш ніж виходить. Я спокійний за сина, коли він поряд із нею. Я спокійний, коли він поряд зі мною. Це найголовніше, що вона - найкраща мама для нашого сина", - казав чоловік.

Раніше Даша Квіткова розповіла, які у неї стосунки з "Холостяком" Михайлом Заливаком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування