Лайм

Марічка Падалко розповіла, як вони з чоловіком-військовим переконують сина не йти воювати у 18 років

Хлопець хоче служити у ЗСУ як його батько

Марічка Падалко разом з Єгором Соболєвим виховують трьох дітей – Михайла, Марію та Катерину. Чоловік української телеведучої з перших днів російського вторгнення боронить Україну на фронті. 16-річний син пари також хоче служити у ЗСУ, коли стане повнолітнім.

У новому випуску "Голосний підкаст" ведуча новин пояснила, чому вони з чоловіком вважають, що воювати у 18 - зарано, і розповіла, як відмовляють сина йти на військову службу в такому юному віці.

Читайте також: Марічка Падалко розповіла, що її чоловік у ЗСУ каже про терміни закінчення війни.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

"Звісно, у нас не стоїть питання його кудись вивозити. У нас зараз стоїть питання в тому, щоб його переконати, що воювати у 18 років, це ще рано. Тому що десь пів року тому було беззаперечно, що у 18 років. Потім я дізналася, але ще хочу це перевірити, чи це відповідає дійсності, що, здається, до 21 року потрібен дозвіл батьків. Тому поки що в перемовинах мені вдалося відсунути цю рамку до 21 року", - сказала Марічка.

"Плюс батько його переконує, що треба в першу чергу воювати розумом, тому зараз треба багато навчатися. Що війна буде змінюватися, вона буде більш технологічною. І якщо ти хочеш вбити побільше ворогів, треба якомога більше за ці роки всьому навчитися. Плюс у багатьох батьків зараз мотивація воювати за те, щоб не воювали наші діти. І в цьому є сенс", - зазначила Падалко.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Телеведуча додала, що Міша дуже активний хлопець, і з початку повномасштабного вторгнення "воює" у свій спосіб. Юний українець купує балончики з фарбою та залишає написи на пам'ятниках, які згідно із законом про декомунізацію мають бути знесені. Наразі почерк сина Падалко, якому в березні виповниться 17, можна побачити на демонтованих пам'ятках Києва.

Телеведуча каже, що вона намагалася зупинити Михайла, але той продовжував влаштовувати акції протесту.

"Що я можу зробити? Я йому говорила, що за це може бути адміністративна відповідальність, що це може бути незаконно. Але... Він бачить у цьому свій внесок у боротьбу", - сказала вона.

Фото: Скріншот

Раніше Марічка Падалко зворушила історією про переселенців, які безкоштовно живуть в її квартирі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа