Лайм

Марічка Падалко розповіла, що її чоловік у ЗСУ каже про терміни закінчення війни

Єгор Соболєв очолює підрозділ БПЛА

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв у минулому був журналістом та політиком, а нині захищає Україну в лавах ЗСУ. Раніше телеведуча розповідала, як переживає розлуку з коханим, а тепер відповіла, чи говорять військові про терміни закінчення війни.

В інтерв'ю OBOZ.UA, ведуча новин зізналася, що на фронті цю тему не обговорюють, і планів, що війна скоро закінчиться, серед українських захисників немає.

Читайте також: Чоловік Марічки Падалко у ЗСУ розповів, що підтримує його щасливий шлюб під час війни.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

"З одного боку, він оптиміст, з іншого – прагматик, – розповідає Падалко про чоловіка. – Каже, що на фронті не обговорюють, коли закінчиться війна. Говорять про те, яким буде наступний день і скільки окупантів вони зможуть знищити. Планів, що це все швидко закінчиться, там немає".

Падалко додала, що почала помічати за Соболєвим, що його дратують "пусто-порожні розмови", й через це воїн рідко з'являється у соціальних мережах.

"Бачу, що більше почав дратуватися на пусто-порожні розмови. З цієї причини майже не заходить у Facebook, бо він його напевне найбільше дратує. Єгор каже, що тим, кому немає чим займатися, сидять і строчать у соцмережах. А ще він каже, що у такий спосіб видно, хто воює, а хто видає себе за великого вояку", - передала телеведуча слова чоловіка-військового.

Фото: instagram.com/yehorsoboliev

Також Падалко розповіла, що на другому році війни вже не так гостро переживає за коханого, як це було у перші місяці вторгнення.

"Зараз легше. Складно, але все вже не так гостро сприймається, - зізналася вона. - Згадайте, як летіли ракети на Київ у 2022 році й тепер – наприкінці 2023-го. Вони не стали менш потужними, але ти не можеш боятися щоразу. Коли переживаєш за чоловіка, розумієш, що небезпека не зникла, але маєш вірити в найкраще. Не можеш собі дозволити не спати, не їсти, як це було зі мною, коли він був в Ірпені".

Читайте також: Чоловік Марічки Падалко після бойового завдання в Ірпені розірвав стосунки з батьками в Росії.

Нагадаємо, Єгору Соболєву 46 років, він народився в Краснодарі, українське громадянство отримав у 2004 році. У шлюбі з Марічкою Падалко виховує трьох дітей, але попри статус багатодітного батька, Соболєв ще 2021 року пройшов військові збори у складі однієї з бригад ЗСУ, де отримав військову спеціальність "стрілок". За півроку до початку великої війни чоловік підписав контракт з теробороною.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Єгор Соболєв брав участь у звільненні Ірпеня, воював на Сході та Півдні України. Нині захисник знаходиться на Запорізькому напрямку, очолює підрозділ БПЛА у загоні спецпризначення.

Разом із побратимами колишній народний депутат відстежує позиції окупантів, атакує їх дронами-камікадзе, бомбардує важкими ударними коптерами. Своєю роботою вони підтримують піхоту, яка веде штурм ворога.

Раніше Марічка Падалко зворушила історією про переселенців, які безкоштовно живуть в її квартирі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита