Лайм

Це є у нас в роду: дружина Андрія Бєднякова вперше розповіла про самогубство рідної сестри

Настя Коротка поділилася сімейною трагедією

Дружина Андрія Бєднякова Анастасія Коротка дала інтерв'ю Раміні Есхакзай, і вперше розповіла про трагедію у своїй родині. Рідна сестра української акторки і телеведучої наклала на себе руки у віці 29 років. Тоді Коротка знімалася у програмі "Орел і решка" і змушена була зображати радість перед камерами.

Читайте також: Дочекаюся, коли буде безпечно: дружина Бєднякова розповіла, чому не повертається до України.

Фото: https://www.instagram.com/nastyakorotkaya/

Дитинство Насті Короткої було непростим. Їх із сестрою Владою виховувала бабуся, з якою вони жили у селищі Мангуш. Батьки були в розлученні, тато пив, а мама жила і працювала в Маріуполі. Після всіх пережитих випробувань Насті вдалося залишити травми дитинства у минулому, тоді як її сестра не змогла це подолати.

"Моя сестра давно померла. У неї самогубство було. Вона своїм вчинком показала той стан, у якому я виросла. Якщо я вийшла з того стану, то вона не змогла. Важке життя вона прожила, але це був її вибір. Вона дуже хворіла. Єдине, про що я шкодувала, що не змогла знайти правильних слів, щоб пояснити їй, що це робити це не треба", - розповіла Коротка.

Періодично сестра Анастасії говорила, що хоче накласти на себе руки, але телеведуча не вірила в це. Вона працювала в "Орлі та решці" і якраз приїхала зі зйомок, коли сталося непоправне.

"Вона це зробила в день, коли я прилітаю, щоб я не зривалася зі зйомок. Вона навіть це продумала, - поділилася Настя. - Вона б все одно це зробила колись. Ми з бабусею говорили потім, що неодноразово були такі спроби. Це є у нас в роду, коли люди йшли з життя за своїм бажанням”.

Читайте також: "Міс Всесвіт Україна-2023" зізналася, що ледь не вчинила самогубство через втрату стосунків.

Вже через 9 днів після смерті сестри Коротка знову поїхала на зйомки передачі. Про свою трагедію вона нікому не розповідала, щоб її не почали жаліти.

"Потрібно було посміхатися. Як у Андрія тато вмирав, так у мене сестра померла під час "Решки". Ми посміхалися далі, - розповіла знаменитість. - А потім ти читаєш критику: "Якась вона була не така". Коли ти побував на тому місці, приходить розуміння: ти не знаєш, чому людина так поводиться. Чому та артистка зробила чи сказала саме так. Ти не знаєш піднаготної взагалі. І в житті так само: ми судимо, не знаючи про почуття іншої людини".

Анастасія зізналася, що смерть сестри ще більше віддала їх із мамою. При цьому актриса змогла впоратися з горем самотужки. "Все трапилося, як трапилося. Неможливо було її зупинити, ніхто б її не зупинив. Навіть зараз я не зупинила б її", - вважає вона.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео