Лайм

Хвороба давала про себе знати: вдова Віталія Білоножка розповіла про його діагноз та госпіталізацію

Незадовго до смерті стан чоловіка погіршився

Світлана Білоножко, дружина народного артиста України Віталія Білоножка, прощання з яким відбулося 12 січня, розповіла про останні дні його життя. Зокрема, вона зазначила, що виконавець лікувався від цукрового діабету, і симптоми цієї хвороби давали про себе знати.

На цю тему жінка висловилася для YouTube-каналу Rostyslove Production. Вона повідомила, що в останні дні життя Віталія, напередодні його смерті, довелося викликати швидку, хоч чоловік і просив цього не робити. Тим часом фахівці повідомляли, що потрібна госпіталізація, оскільки стан поганий.

Читайте також: Катерина Тишкевич розповіла, чи буде судитися з психіатричною лікарнею, де захворіла на сепсис.

Білоножко з дружиною СвітланоюФото: facebook

"Це сталося раптово, безумовно. Але він себе не дуже добре почував, тому що цукровий діабет давав про себе знати. Ми лікувалися в лікарнях, ходили на крапельниці, які нам приписували лікарі. Усе було наче добре", - коментує трагедію Світлана.

"Діабет – це дуже підступна хвороба. Забрали Віталія в лікарню. Лікували, наче все було нормально, начебто все йшло як слід, і раптом 9 січня вранці вони подзвонили сину Євгену, молодшому, він мені говорить: "Мамо, сказали, що тато помер". Мені здалося, що взагалі нічого не чую, - також каже вона. - Це страшні слова. Хто їх чув у своєму житті – це страшні слова. Тим паче коли говорять тобі про людину, яку ти кохаєш усе життя".

Як відомо, життя Білоножка обірвалося у лікарні внаслідок зупинки серця. Його не стало 9 січня у віці 70 років. Раніше рідні та близькі друзі артиста розповідали, що останні роки свого життя він більшість часу проводив у заміському будинку під Києвом.

Читайте на тему: Серце зупинилося: в Одесі раптово помер відомий актор і сценарист Євген Хаїт.

останні роки життя Віталій Білоножко майже весь час проводив у будинку за містомФото: facebook

Онук співака, Віталій Білоножко-молодший, а також його кум, Олександр Злотник, ділилися, що спосіб життя чоловіка кардинально змінився після коронавірусу, а потім і після початку повномасштабної війни. За словами Злотника, виконавець не хотів покидати будинок, аби з’їздити до лікарів. І вмовляння теж не працювали.

"Останні роки він практично не виходив за межі свого двору. Війна, ковід – це все його зламало, як мені здається. Я переконував його, що треба переселити себе, далі працювати. Той же Іво Бобул на видноті, але Віталій вибрав от таке життя. Під час пандемії вирішив: що менше спілкуватиметься з людьми, то краще, - ділився Злотник. - Мені вдалося витягти його влітку в клініку. І мені, і йому робили оздоровчі крапельниці. Але надалі він відмовився лікуватися. І от тепер серце не витримало".

  • Як і в тисячі чоловіків: нещодавно король Чарльз розкрив хворобу, з якою доведеться лягти в лікарню.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення