Лайм

Раніше таким не був: Олена Зеленська розповіла про разючі зміни у характері чоловіка

Перша леді озвучила деякі подробиці

Олена Зеленська, яка раніше розповідала про життя окремо від чоловіка через війну, тепер висловилася про зміни у його характері. Зокрема, вона поділилася, що коли справа стосується робочих питань, то Володимир Зеленський демонструє міцний, впевнений та витривалий характер. Коли ж мова заходить про його сімейне життя, то, за словами першої леді, її обранець стає більш чутливим.

Цю тему дружина українського президента прокоментувала в інтерв'ю, яке вже з'явилось на YouTube-каналі Офісу президента. Так, вона розповіла, що оскільки чоловік рідко бачить сина та доньку, то дуже емоційно реагує на згадки про них під час особистих розмов.

Читайте також: Не приймають подарунки: Клопотенко розповів, як не зміг передати Олені Зеленській банку варення.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Дуже складно оцінити, чи змінився його характер. Можу сказати, що є риси його характеру, які зараз стали гострішими й більш важливими. Це впертість, цілеспрямованість, витривалість. Ці риси важливі для будь-якої людини, але в тій ситуації, у якій ми всі зараз, для президента нашої країни вони дуже важливі", - коментує зміни у характері Зеленського Олена.

"Щодо особистого, мені здається, що він став, можливо, більш сентиментальним у якихось простих речах. Тому що коли тобі не вистачає дуже простих для нормальної людини речей – спілкування зі своєю родиною, з дітьми... Коли ти це маєш, ти дуже це цінуєш, - також зауважує вона. - Тому його можна потішити зараз будь-якою дрібничкою, яка пов'язана з дітьми, – надіслати фотографію сина або переповісти, що розповіла донька. І його це зараз дуже емоційно торкається. Раніше таким чутливим він не був".

Читайте на тему: Перше кохання: Олена Зеленська розповіла про хлопця своєї 19-річної доньки.

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

Дружина Зеленського не відкидає думки, що емоційність може бути тимчасовою, а в майбутньому чоловік стане таким як раніше. "Сподіваюся, що це тимчасово. Я просто маю величезну надію, що все це закінчиться. Мені це потрібно, як і всім українцям", - підсумувала перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Крім того, в інших інтерв'ю Зеленська говорила, що з її обранцем сталися не лише внутрішні зміни за майже два роки повномасштабної війни, але і зовнішні. Тоді вона казала, що ці зміни можуть спостерігати усі оточуючі:

"Звичайно, йому дуже важко. Усі можуть спостерігати за його зовнішніми змінами. Це видно, наскільки він змінюється. Це невимовна відповідальність - бути президентом країни, яка у війні. Хочу зазначити, що він дуже витривала людина. Він витримує. У нього є якісь джерела, які його тримають. І головне, мені здається, це його впевненість у тому, що він має привести нашу країну до перемоги. Це його бажання і не дає йому зупинятися. Я зі свого боку намагаюся підтримувати".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита