Лайм

Коли дивитися Нацвідбір на "Євробачення-2024" і кому пророкують перемогу букмекери

Захід пройде у форматі онлайн-концерту

Нацвідбір на "Євробачення-2024" відбудеться вже 3 лютого, і глядачі разом із суддями оберуть представника від України на міжнародному пісенному конкурсі. 11 фіналістів виступлять зі своїми конкурсними піснями, після чого стане відомо ім'я переможця.

Трансляція заходу буде проходити на каналі "Суспільна культура", YouTube-каналі "Євробачення Україна" та інших цифрових платформах "Суспільного". Також подивитися фінал можна буде у додатку "Дія". Про це повідомляється на Instagram-сторінці "Суспільне Євробачення".

Читайте також: Зіркова трійка: стали відомі імена ведучих Нацвідбору на "Євробачення-2024".

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Розпочнеться захід о 18:00, а о 17:30 - стартує передшоу Нацвідбору. Де саме буде проводитися захід, організатори не розголошують у цілях безпеки.

З ймовірністю 58 відсотків букмекери пророкують перемогу з дуету alyona alyona та Jerry Heil. Нагадаємо, вони виконають у фіналі пісню "Мати Тереза", яка викликала неоднозначну реакцію з боку користувачів мережі. На другому місці виконавець MELOVIN із своєю композицією "Dreamer" (16 відсотків), третє місце - співачка Anka з хітом "Палала" (7 відсотків).

прогнози букмекерівФото: скриншот

Визначати переможця будуть журі, яких обрали шляхом голосування в "Дії". До трійки суддів увійшли: шоумен та виконавець Андрій Данилко, співачка, переможниця "Євробачення" Джамала та лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець. Вони віддадуть свої голоси за фаворита. Також свою думку зможуть висловити і глядачі, проголосувавши за артиста у "Дії". Для цього необхідно зайти у додаток, знайти розділ "опитування" та віддати голос за улюбленого виконавця. Той, хто набере найбільшу кількість балів, і стане представником нашої країни на "Євробаченні-2024".

Читайте на тему: Пісню фіналіста Нацвідбору на "Євробачення-2024" Yaktak підозрюють у плагіаті: деталі скандалу.

Нагадаємо, фіналісти вийдуть на сцену у такому порядку:

  • YAKTAK – Lalala
  • INGRET – Keeper
  • NAZVA – Slavic English
  • ANKA – "Палала"
  • Drevo – Endless chain
  • Alyona Alyona & Jerry Heil – Teresa & Maria
  • MELOVIN – DREAMER
  • SKYLERR – Time is running out
  • Ziferblat – Place I Call Home
  • YAGODY – Tsunamia
  • NAHABA – GLASSS

фіналісти Нацвідбору-2024Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Цього року масштабний захід відбудеться у місті Мальме (Швеція). Перший півфінал пройдет 7 травня, другий - 9 травня, фінал - 11 травня. Усі три конкурсні заходи розпочнуться о 21:00 за центральноєвропейським літнім часом або о 22:00 за Києвом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі