Лайм

Ксенія Мішина під час відпочинку на Балі потрапила під крапельницю: фото

Зірка назвала причину появи проблем зі здоров'ям

Ксенія Мішина, яку критикують через демонстрацію розкішного відпочинку у соцмережах, опинилася під крапельницею під час перебування на Балі. У своєму блозі вона опублікувала фото, де лежить у ліжку, а до її руки під'єднана система крапельниці.

У stories знаменитість розповіла деталі стосовно ситуації, що сталася. Зокрема, вона написала, що на Балі "всі через це проходять". В іншій публікації Ксенія пояснила, через що погіршився її стан. Як виявилося, причиною стала бактерія, яку вона з'їла прямо перед відльотом.

Читайте також: Ольга Сумська поскаржилася на австрійських лікарів, які не допомогли їй із серйозною хворобою.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Окрім цього, дорогою до призначеного місця з нею трапилося ще чимало неприємних моментів. "Отже, з'їсти перед дорогою бактерію, провалятися вночі з температурою на крапельниці, вранці ледь не запізнитися на літак. На стійці реєстрації забути документи, підняти весь аеропорт на вуха, загубити дитину, потрапити у турбулентність, залишити речі у міжтермінальному автобусі, бігти за ними, отримати зламані валізи, забути планшет у попередньому літаку, знову підняти аеропорт на вуха....При цьому продовжувати терпіти біль у животі та температуру", - поскаржилася Мішина.

Що стосується хейту через відпочинок у війну, а також відкриту демонстрацію його у соцмережах, акторка зауважила, що "її дім - це Україна". Навіть побувши якийсь час за кордоном та зробивши розкішні сонячні фото, вона повернеться у кваритру на лівому березі Дніпра, і разом з іншими українцями і далі переживатиме всі реалії повномасштабної російсько-української війни.

"Я глибоко переконана в тому, що коли відчуваєш, що відбувається щось погане з чимось/кимось рідним весь простір про це говорить. А потім відкриваєш новини і розумієш все. Мій дім завжди залишиться моїм домом, яку б х*рню ви мені не писали, як би не намагалися звинуватити мене за відпочинок, за красивий контент. Я все одно знаю, що скоро буду розкладати літні речі у шафах своєї квартири на лівому березі Дніпра".

Читайте на тему: Пощастило вижити: зірка "50 відтінків сірого" ледь не помер через отруту небезпечних гусениць.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, Ксенія Мішина - 34-річна акторка, головна героїня першого сезону романтичного реаліті "Холостячка". У фіналі вибрала коміка Олександра Еллерта, з яким згодом розсталася. Має сина Платона, і раніше вона розповідала чому покинула батька своєї дитини, перебуваючи на п'ятому місяці вагітності, а також, чому не захотіла з ним миритися.

Мішина відпочиває на БаліФото: instagram.com/misha.k.ua

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита