Лайм

У США екстрено госпіталізували зірку фільму "Сам удома", якого звинувачують у замаху на вбивство

В якому стані актор

Американського актора Девіна Ретрея, який виконав у серіалі "Сам удома" роль старшого брата Кевіна - Базза, екстрено госпіталізували напередодні суду, де мала розглядатися справа про його замах на вбивство.

Як пише TMZ з посиланням на його адвокатів, актор потрапив до лікарні Нью-Йорка у "критичному стані". Причини погіршення самопочуття Ретрея його представники не уточнили.

Читайте також: Пощастило вижити: зірка "50 відтінків сірого" ледь не помер через отруту небезпечних гусениць.

Девін Ретрей Фото: Getty Images

Наразі 47-річний актор знаходиться вдома і слідує рекомендаціям лікаря. У судових документах повідомляється, що коли Девіну була необхідна невідкладна медична допомога, він знаходився за межами штату.

Через екстрену госпіталізацію було відкладено розгляд його кримінальної справи. Відбір присяжних мав розпочатися у понеділок, 22 січня, у залі суду Оклахоми.

Нагадаємо, у грудні 2021 року колишня дівчина Ретрея заявила, що актор ударив її по обличчю, прикрив рот рукою та спробував задушити. Потерпіла стверджувала, що вони з Девіном посварилися у барі, після чого вона повернулася до готелю. За нею у готельний номер пішов її обранець, де нібито стався замах на вбивство. За словами дівчини, під час нападу чоловік кричав: "Ось так ти і помреш".

Представник актора тоді всі звинувачення заперечував, стверджуючи, що він нікого не бив, між парою просто виникла суперечка, в результаті якої закохані розійшлися. На тлі чого сталася сварка, він уточнювати не став.

Проте наступного дня обвинуваченого затримали, доставили до поліцейської дільниці, але невдовзі випустили під заставу у розмірі 25 тисяч доларів. Вперше перед судом зірка фільму "Сам удома" постав у лютому 2022 року, де заявив, що не вважає себе винним.

Кадр з фільму "Сам удома" Фото: 20 Century Studios

Тим часом Алеку Болдвіну висунули нові звинувачення у ненавмисному вбивстві операторки Галини Хатчінс.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників