Лайм

Шоумен Максим Неліпа вперше за довгий час вийшов на зв'язок і розповів, чим займається у ЗСУ

Чоловік перервав мовчання у мережі заради важливої справи

Ведучий та шоумен Максим Неліпа, який служить у ЗСУ, вперше за довгий час вийшов на зв'язок із підписниками у соцмережах. Він опублікував ролик, у якому попросив небайдужих долучитися до збору, а також розповів про свою службу.

Зокрема на своїй сторінці в Instagram Неліпа поділився, що є командиром розвідувального взводу у структурі командування Сухопутних військ. Їхній підрозділ на даний момент воює на Бахмутському напрямку і потребує автотранспорту. Чоловік закликав українців долучитися до збору на автівки, а також поширити цю інформацію. У дописі він вказав реквізити.

Читайте також: Куди зник Анатолій Пашинін - зірка російського кіно, який воював за Україну на Донбасі.

Максим Неліпа заразФото: instagram.com/nelimax252

"Я Максим Неліпа, в минулому - ведучий і шоумен, а зараз - командир розвідувального взводу в структурі командування Сухопутних військ. Наш підрозділ виконує завдання на Бахмутському напрямку. Серед основних потреб критичною є нестача автотранспорту. Автівки, броньовані вони чи ні, на жаль, довго не витримують. Але чим довше вони їздять, тим більше шансів у наших хлопців безпечно дістатися, а головне – безпечно повернутись із завдання. Це вчасно підвезені боєприпаси, швидка ротація й евакуація", - зазначив шоумен.

Нагадаємо, Максим Неліпа відомий шанувальникам в ролі ведучого програм "Програй мільйон", "Підйом". Також він був учасником "Танців із зірками" та членом команди "Дизель шоу".

Повістку Неліпа отримав ще у 2014 році, і тоді говорив, що не буде ухилятися від захисту рідної країни. "Повістка прийшла на домашню адресу. Зараз відправляють на проходження медкомісії, а там – подивимося. У разі необхідності ухилятися від виконання боргу перед країною не стану, я готовий захищати Україну. Це борг кожного, незалежно від професії", - коментував тему мобілізації він.

Читайте на тему: Вперше за рік: Маша Єфросиніна показала зворушливе фото з відпустки чоловіка-військовослужбовця.

Фото: instagram.com/nelimax252

У березні 2022 року шоумен оприлюднив фото у військовій формі і розповів, що долучився до ЗСУ. Тривалий період чоловік не ділився подробицями стосовно своєї служби і лише зрідка виставляв фото, зроблені під час роботи. У жовтні минулого року Максим відзначив своє 47-річчя: він зустрів черговий день народження поруч із побратимами.

Чоловік має сина Артема та доньку Марію, які з'явилися у його шлюбі з дружиною Тамарою Неліпою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності