Лайм

Колишній чоловік Віри Брежнєвої опинився у розшуку: в чому його підозрюють

НАБУ оголосило Михайла Кіпермана у розшук

До шлюбу з Костянтином Меладзе, який закінчився розлученням у 2023 році, Віра Брежнєва була дружиною Михайла Кіпермана – українського бізнесмена та бізнес-партнера Ігоря Коломойського. 25 січня НАБУ оголосило Кіпермана у розшук, його підозрюють в організації схеми із заволодіння електроенергією "Укренерго". Разом із ним шукають колишнього начальника департаменту адміністратора розрахунків "Укренерго" Дмитра Кондрашова та голову правління банку "Альянс" Юлію Фролову.

Фото: НАБУ

На сайті НАБУ йдеться, що Михайла Кіпермана розшукують за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209 КК України: "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем". Такі дії можуть спричинити покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна, а також позбавленням права займатися певною діяльністю.

Читайте також: У Росії бізнес Віри Брежнєвої закрили "за борги": як заробляла співачка.

Раніше Михайло Кіперман був членом наглядової ради "Укрнафти", у його бізнес-активах був карпатський туристичний комплекс "Буковина", мережа заправних станцій, нафтова компанія "Оптіма-ойл", оператор зв'язку "Оптіма телеком". Бізнесмен неодноразово потрапила до списків найбагатших людей України, журнал "Фокус" у 2016 році оцінив його статки у 54 млн. доларів.

Віра Брежнєва була дружиною Михайла Кіпермана з 2006 до 2012 року. 2009 року народилася їхня дочка Сара. Також співачка має старшу дочку Соню від цивільного шлюбу з Віталієм Войченком. Нині дівчина живе у США і теж носить прізвище Кіперман.

У 2015 році Брежнєва таємно вийшла заміж за російського продюсера Костянтина Меладзе. Після початку повномасштабної війни в Україні вона виїхала з Росії, а Меладзе продовжив співпрацювати з росіянами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям