Лайм

Немає офіційної зарплати: Ігор Кондратюк вважає, що Віталій Козловський не служить у ЗСУ

Артист перестав виплачувати експродюсеру борг

Після переведення з Нацгвардії до ЗСУ Віталій Козловський отримав роботу в Києві, але своїх службових обов'язків не розкриває. Деякі колеги артиста засумнівалися в тому, що він служить. Анжеліка Рудницька заявляла, що "виставляти селфі у військовій формі та воювати - це різні речі", тепер свої припущення висловив Ігор Кондратюк.

Колишній продюсер співака, який має з ним судовий конфлікт, припустив, що його експідопічний не служить у Збройних Силах України. В інтерв'ю OBOZ.UA Кондратюк сказав, що протягом трьох місяців він не отримує виплат від артиста.

Читайте також: Віталій Козловський показався у пікселі ЗСУ та поділився думкою щодо війни в Україні.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Згідно з рішенням суду бухгалтерія відраховує на мою користь всього 20 відсотків від його офіційної зарплати. У 2023 році виплати по судах почалися і тривали протягом трьох місяців, востаннє – у жовтні. Все. З того часу грошей не було", - сказав продюсер.

Кондратюк вважає цю ситуацію дивною, адже навряд бухгалтерія військової частини захоче мати проблеми з законом.

"Мені просто цікаво: де зараз Віталій Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, найімовірніше, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде: він не має офіційної зарплати. Він же не може не отримувати зарплату, перебуваючи у ЗСУ? Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми з законом? Ні. Отже, робимо висновок, рядовий Козловський щезнув", - каже шоумен.

Фото: Апостроф

Нагадаємо, що Віталій Козловський отримав повістку у червні 2023 року. Співак мобілізувався, пройшов бойову підготовку, склав військову присягу та приєднався до Національної Гвардії України. Через три місяці служби у НГУ артист повідомив, що він більше не нацгвардієць.

Багато хто тоді подумав, що Козловський повернувся до своєї музичної кар'єри. Але його представниця заявила, що Віталій залишається діючим військовослужбовцем.

"Віталій залишатиметься військовим до закінчення війни. Він продовжує служити і залишається діючим військовим. Але вже не в структурі Нацгвардії", - говорила Юлія Бакуменко.

У жовтні 2023-го Козловський розповів, що його перевели до іншого підрозділу і зараз його служба проходить у Києві. Інших подробиць він не повідомив, оскільки це "військова таємниця".

Раніше Віталій Козловський дорікнув Ігорю Кондратюку за те, що його сини не служать.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації