Лайм

Дуже схожий на Гринкевича: ЗМІ показали, як виглядає колишній чоловік Соні Морозюк

Випливли невідомі факти з життя художниці

Соня Морозюк до заручин з Романом Гринкевичем, з яким розірвала стосунки на тлі корупційного скандалу, була заміжня. Шлюб 25-річної художниці не протривав й року і закінчився через роман зі скандальним львівським бізнесменом.

Подробиці особистого життя авторки "Мазні", про які вона замовчувала, дізналися журналісти ТСН. Вони з'ясували, що колишнього чоловіка Морозюк звуть Роман Заліпа, він з Волині та займається будівництвом. Пара одружилася у грудні 2022 року, а розлучилася у вересні 2023-го, коли художниця вже зустрічалася з сином корупціонера Ігоря Гринкевича.

Читайте також: Справа Гринкевича: суд заарештував сина скандального бізнесмена.

Роман Заліпа і Соня Морозюк Фото: ТСН

Цікаво, що Заліпа схожий на Гринкевича не лише зовні, а й любов'ю до люксових брендів. На весіллі з Морозюк чоловік був у кросівках Louis Vuitton, як й скандальний бізнесмен у залі суду, де йому обирали запобіжний захід.

Колишній чоловік художниці також любить Louis Vuitton Фото: ТСН

За даними видання, від колишнього чоловіка у Соні залишився Porsche. Хоча сама художниця стверджувала, що придбала автомобіль у 2015 році за власні кошти – 33 тисячі доларів.

Роман Гринкевич в суді у кросівках Louis Vuitton Фото: ТСН

Також журналісти стверджують, що Роман Гринкевич, якого підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах та участі у злочинній організації, планував подарувати коханій новенький Mercedes за 200 тисяч євро. Дороге авто мали доставити у салон у 2024 році.

Фото: ТСН

Раніше Морозюк запевняла, що її тепер вже колишній наречений Гринкевич зробив їй лише два цінні подарунки - кольє Cartier і каблучку Graff вартістю близько 7 тисяч доларів, яку дівчина отримала на заручини. Художниця обіцяла їх продати, а гроші віддати на потреби української армії.

"За період наших стосунків від Романа я отримала два подарунки – обручку та кольє. Ці речі я продам, а кошти підуть на ЗСУ (як це відбуватиметься напишу потім). Усі підозри в тому, що я нібито отримувала ще щось від Романа чи членів його сім'ї – квартири, машини, нерухомість, що завгодно – я відкидаю, і готова доводити це в суді та як завгодно", - говорила Соня.

Соня Морозюк з Романом Гринкевичем Фото: instagram.com/sonya.moroziuk


Раніше Соня Морозюк відповіла, звідки у неї взялися 2 квартири у Києві та скільки насправді коштує її майстерня.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу