Лайм

Відмовляю з розбитим серцем: Астаф'єва розповіла, чому не повертається на сцену

Даша не співає вже майже два роки

З початком повномасштабної війни Даша Астаф'єва відмовилася від сцени, зосередивши свої сили на волонтерстві, кар'єрі ведучої та бізнес-проекті UnderBook, з реалізацією якого 38-річній артистці допоміг її хлопець. Знаменитість пояснила, чому перестала займатися музикою і відповіла, чи повернеться до співу.

"Ледь не щодня мене запитають, чи не хочу я повернутися на сцену. Зараз я відчуваю, що ні, - написала Даша в Instagram. - Із розбитим серцем постійно відмовляю запитам на виступи. Не до веселих пісень і яскравого вбрання. Уявіть, зранку обстріл, а ввечері я в костюмі напівоголеного зайця заводжу своє: "Аво-авокадо, ммм".

Читайте також: Кожен репост зберігає життя: Астаф'єва пояснила, чому важливо висвітлювати реалії війни у соцмережах.

Фото: instagram.com/da_astafieva

При цьому Астаф'єва не засуджує колег, які продовжують виступати та розважати людей, зокрема веселим репертуаром.

"Я не проти артистів, у жодному разі. Люди заробляють гроші, платять податки, дають робочі місця, збирають гроші на армію - усе це зараз надважливо. І тим більш їхня робота корисна для українців - від одного "Єдиного марафону" можна стріхою потекти, треба споживати різний український контент, і розважальний теж. Треба відчувати життя, співати та радіти, відволікатися та набиратися сил. І, звичайно, пісні можуть бути не лише про прутні й натяки на секс. Українські артисти зараз роблять дуже влучні й цікаві роботи. Але я… не відчуває себе зараз на сцені", - зазначила зірка.

Читайте також: Деяким аби заробляти: Даша Астаф'єва розповіла, за що на неї образився Потап.

"Пам’ятаєте, раніше ми читали українську літературу й такі: "О боже, ну чого вони всі страждають?". А зараз такі: "А-а-а". Мистецтво - це завжди зріз сучасності. Про що писати авторам в окопі? Про що малювати художникам, чиї друзі загинули? Про що казати кріпакам? Звичайно, про свій біль, несправедливість, почуття й життя, яке відбувається тут і зараз. Саме тому так важко читати історичні твори - вони про такі ж тяжкі часи, які ми переживаємо зараз", - додала вона.

Даша розповіла, що зараз хоче створювати не лише розважальний та освітній контент, а й бути частиною "зрізу часу". "Бути потрібним та корисним сьогодні, щоб завтра це теж мало сенс", - наголосила вона.

Щодо співу, то до нього, можливо, Даша повернеться після перемоги України.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Нагадаємо, у 2023 році Астаф'єва запустила мобільний застосунок UnderBook, де зібрані аудіокниги сучасних письменників та українських класиків. Ці твори озвучила сама артистка та інші українські знаменитості.

Також Даша веде кулінарне YouTube-шоу "Такі страви", в якому разом з відомими українцями готує страви для наших захисників та захисниць. Мета проекту – популяризувати волонтерство та дізнатися, як зірки проявили себе під час війни.

Раніше Даша Астаф'єва публічно поскандалила з українкою, яка закликала не показувати реалії війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита