Лайм

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" оголосила про заручини: що відомо про її обранця

Для акторки це буде перший шлюб

Акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка зіграла у скандальному номері про життя українців в окупації, виходить заміж. Обранцем знаменитості став музикант Кирило Попович, з яким вона створила дует METELyK.

Коханий зробив їй пропозицію у 41-й день народження, який гумористка відзначила 25 січня. Цього дня Кирило не раз дивував Вікторію, але головний сюрприз чекав на неї ввечері.

Читайте також: Керівник "Дизель шоу" гнівно відповів на критику після скандальних жартів про українців в окупації.

Вікторія Булітко і Кирило Попович Фото: instagram.com/metelyk_music

Ранок іменинниці розпочався з квітів, потім пара закоханих вирушила в тир, де постріляла по мішені з портретом Путіна. Екстремальний день народження продовжився на картингу та у грузинському ресторані, де Булітко задула свічку і загадала бажання.

Романтична частина святкування чекала на Вікторію вдома. Кирило приготував вечерю при свічках, після якої став на одне коліно та вручив коханій каблучку і букет квітів. Булітко, не стримуючи емоцій, прийняла пропозицію вийти заміж.

Зірка "Дизель шоу", яка довгий час ретельно приховувала своє особисте життя, зняла цю подію на відео та виклала на своєму YouTube-каналі. Шанувальники змогли не лише розділити з нею романтичний момент, а й привітати акторку з днем народження і заручинами.

Вікторія та Кирило познайомилися у "Дизель шоу", де Попович працює студійним та концертним звукорежисером. У 2023 році пара об'єдналася для створення музичного дуету METELyK, представивши дебютний кліп "Ніч".

Кирило Попович займається музикою з підліткового віку, коли почав писати аранжування та освоювати різні музичні інструменти: гітару, піаніно, барабани, акордеон. У 17 років відкрив свою першу студію звукозапису. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну чоловік вступив в одне із добровольчих формувань від ТрО.

Наречений Вікторії Булітко Фото: instagram.com/kirill_kapa_off

Раніше про заручини повідомила зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину