Лайм

Блогерка Алхім на алеї загиблих Героїв записала веселе відео під російську пісню

Дівчина знову оскандалилася у соціальних мережах

Українська блогерка Анна Алхім, відома своїми скандальними заявами та витівками, вляпалася у новий скандал. Прихильниця російської музики записала веселе відео на алеї загиблих Героїв у Хмельницькому під трек виконавиці з країни-терористки.

Цинічний ролик дівчина виклала у соцмережах. На кадрах вона радісно кружляє на тлі портретів українських воїнів, які загинули на фронті, боронячи Україну від російських загарбників. Відео супроводжується піснею "Юность" росіянки Макфи, яка продовжує творчу діяльність на території своєї терористичної країни та ніяк не коментує війну в Україні.

Читайте також: Єфросиніна не переживе: блогерка Алхім показала обручки, що коштують як квартира.

Фото: tiktok.com/@anna_alkhim

Користувачі мережі присоромили Алхім, яка своєю витівкою ображає пам'ять загиблих героїв. Сама ж блогерка не бачить у своєму вчинку нічого образливого.

"І як це я їх образила?, - завила вона. - Це відео не про загиблих. Я не дивилася на всі боки, коли його знімала, я вперше тут. Ви, звичайно, можете думати, як вам дозволяє ваше мислення".

Фото: tiktok.com/@anna_alkhim

Фото: tiktok.com/@anna_alkhim

Зазначимо, що Анна Алхім часто публікує контент під російську музику, захоплюється російським серіалом "Слово пацана", розмовляє російською та відкрито заявляє, що не збирається від цього відмовлятися. Заклики переходити на українську блогерка називає "нацизмом".

"Я говоритиму так, як говорила завжди. Всі в цьому залі розмовляють російською, у Києві всі говорять російською мовою! Якщо всі перейдуть на українську, війна закінчиться? Так само і з російською музикою, - заявляла Алхім. - Якщо людям так комфортно, на**я їх змушувати говорити українською? Це маячня цілковита, це нацизм! Ви нацисти, бл**ь".






Раніше Маша Єфросиніна розкритикувала українців, які дивляться "Слово пацана" та слухають російську музику.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків